haziranin25i Melikekpln son adet tarihiniz nedir? Son adet tarihinizin üzerinden kaç gün veya hafta geçtiyse ona göre hesaplama yapmalısınız 🤗 çünkü her kişinin beta hcg değeri farklı çıkabiliyor 👶🏻
Sevgi0147 Beta hcg haftalık olcmuyorlar canım adet tarihine göre hesaplıyorlar seninde öyle hesaplamam gerekir sadece 1 2 hafta sonra keseyi ve bebeği görürsünüz gibime geliyor
Melikekpln Arifcaninannesi ben gecikmedim aslinda adetime 2 gun kala yaptim ruyamda goruyordum hissetmistim kimse inanmadi bende belki yoktur genede yapayim dedim cikti elhamdulillah insallah saglikli gebeliktir
haziranin25i Melikekpln 23 gunluksunuz. 3 hafta 2 güne tekabül ediyor. 2 günde bir kan vermeye devam edin. Beta hcg değeriniz 1000 üzeri olduğunda keseyi görmeye gidebilirsiniz 🤗
Yenigebe9 Melikekpln youtube Kağan kocatepe bakın o herseyi anlatıyor, kanama yoksa 6-8 haftayken gidin
haziranin25i Melikekpln kalp sesi için bebeğin gelişimi önemli. Kalp sesinin beta hcg ile orantılı olup olmadığı hakkında bir bilgim yok 🥺 ama ben 6+5 de duydum. Buradaki çoğu annede 6+2 den sonra duyduklarını belirtiyor 🐣🤗 İnşallah sende duyarsın 👣🍭