Kertenkelemiz Kızlar selam. .. 23haftalık hamileyim. acayip bi şekilde gaz sancısı gibi bişey yaşıyorum. Ara ara geliyor ve beni kıvrandırıyor. Bağırsaklarım da hareketlenme olduğunu hissediyorum. Makat ve rahimde baskı ve Batma hissediyorum. Bunlar normal mi lütfen yardım edin. Eğer ki bu gaz sancısı ise ne iyi gelir yaşayanlar lütfen yorum yapın.
Tevhidehli1 Kertenkelemiz canım benim aynısını bende bugün ve geçen hafta yaşadım . Benim felaketti seninkisi bu boyutta mı bilmiyorum evde bağırdım yan komşu duymuştur sonra hemen battaniyenin içine girip sıcakladjm belimi gazım çıktı afedersin rahatladım bugünde aynısı vardı canın çekmesin mercimek içtiğimde böyle oldum bi de brokoli de gaz yapıyor bugünde aynısıydı sıcak tur kendini sola yatıp bastırmadan bağırsaklarını ısıt daha iyi oluyor inşaAllah
Kertenkelemiz Tevhidehli1 ay bende bugün mercimek çorbası yedim oda etkiledi demekki. Sıcak su aldım şimdi hemen ısınmaya çalışacağım teşekkür ederim kuzum
DerinAy 38haftalık hamileyim, dün gaz sancısından artık hastaneye gidecektim. Ne yediğine dikkat et. Ben karnabahar yemiştim. Öldürdü beni gece boyu. Tam barsakların yer değiştirdiği hafta, o yüzden gaz problemi oluyor. O haftalarda bana da oluyodu.
Tevhidehli1 Kertenkelemiz torbayı gene de rahim tarafına koymayın ben sadece battaniye ile ısındım 🌷torba sıcak su zararlı derler ya 🌷 Allah şifa versin
mavikelebek_ Şu an kıvranarak yazıyorum bende mercimek çorbası içtim bugün bitmiş haldeyim mideme kadar vurdu şimdi ayaklarımı hareket ettiyorum 1 2 çıkarttı durdu sonra:((
Kertenkelemiz mavikelebek_ ben gaz çıkartsam da geçmiyor hala. Bu gaz değil başka bşry bence ağrı dha da şiddetli hale geldi