edaagocer Merhabalar, Erkek bebek anneleri doğum yapıp hala forumu takip edenler :) Ne zaman doğurdunuz 38+ doğuranlar 40+ doğuranlar ? Ona göre hazırlıklı olalım :)
Essaismail edaagocer ilk oğlumu 38+6 normal doğumla yapmıştım şimdi 36+3 deyim bende merakla bekliyorum 😊
Ozlllmb edaagocer bende merak ediyordum çevremdekiler erkek bebek geç gelir diyorlar doğruluk payı nedir bilinmez 🤷🏻♀️
irva edaagocer Valla ben 35 haftalığım nstde sancım çıktı hissetmiyordum serum yedim ciğer geliştirici vuruldum.Benim oğlan aceleci çıktı 😁
NurSema01 Ay bende burda bekleyeyim daha 28+3teyim ama ne zaman gelir diye aşırı meraklıyım 😂 annem abimi 41 haftadan sonra doğurmuş eşim erken doğmuş bilmiyorum benim oğlan kime çekecek 😂😂
YavuzCagan Firdevs_gozde 32 haftalıgım su azalması ve boynunda kordon dolanması var her hafta kontrole gidicegım doktorum cok rısklı bır durum dedı ama erken dogum demedı kordondan dolayı korkuluyum 37 38 gibi dogururum inşallah diyorum bişey olmadan bebeğime
NeslihannK edaagocer ilk oğlumu 39. Haftada normal doğum yapmıştım şimdi 34. Haftalık hamileyim bakalim bu ogluş ne zaman gelicek 🥰