Ozlem-kk Haftada bebek hareketleriniz nasıldı çok mu sık hissediyorsunuz, kaçıncı haftadan sonra bebek hareketleri sayılmaya başlanıyor?
Gokilay07 Ozlem-kk biz 27 haftaligiz su sira yatili misafir var ondanmi bilmiyorum ama cok fazla hareket etmiyor geceleri biraz hareketli ama bu haftalarda cok fazla uyuyolarmis yarin kontrolum var benimde
monaroza Ozlem-kk Bizim de 28+5 bugün gün içinde çok sık hissediyorum hareketlerini sabah uyanınca başlıyo sonra biraz durulup 3 gibi tekrar başlıyo yatana kadar hatta şuan bile kıpır kıpır ben anlamıyorum normalde günün çoğunu uyuyarak geçirir diyolar 🤷🏼♀️😅😅
elisa_ Saat 21.30 ve 00 Arası çok hareketli , özellikle ben uzanıp dinlendiğim zamanlar hareketli oluyor. İyice güçlendiğini hissediyorum, güçlü yumruklar atıyor. Hatta bu hafta ayaklarıyla ilk tekmesini Attı 🙂 ellerden ayaklara geçtik
Ozlem-kk monaroza çok sık hareket hissetmiyorum ben, zayıf mısınız acaba onunla bi alakası olabilir mi hissedemememin
Asley16 Bizde 28+4 üz hareketleri günden güne fark ediyo bazi günler cok sakinken bazen çok hareketli gibi ama özellikle gece uzanınca daha sık hareketleniyo
Ozlem-kk Asley16 28+1 bende akşamları daha çok hissediyorum bende ama çok güçlü değil ama karnımın üzerinden belli oluyor bazen az mı diye düşünüyorum
monaroza Ozlem-kk 6 kilo aldım ama hamile kalmadan öncede zayıftım pilates yapıyodum yapıyorum da hala düzenli olarak o yüzden yağ fazla yok göbek bölgemde göbeğim de erken belli olmuştu o yüzden dediğiniz gibi belki hareketlerde o yüzden olabilir
Eavsar Ozlem-kk olabilir canım ben 27+4deyim yaklaşık 2-3 haftadır ben böyle bi hareket görmedim hiç durmadı ve doktorum çok zayıf olduğum için ekstra fazla hissettiğimi söyledi ben 47ile hamile kaldım şuna 56yız. Mutfakta iş yaparken otururken yemek yerken hiç durmuyor bizim kız hatta bugün bişeye uzanıyordum otururken ayağını bi dirediki bükülemedim müsade etmedi resmen alanını 2 dkcık daraltmama 😂😂
elisa_ Arvensmom ultrasonda görüyorum , zaten bebek farklı pozisyonlara girmiyor, ben şuan 27 haftalığım kafası sağ tarafta ve göbeğimin sağ tarafı o yüzden biraz daha yüksekte, gözle görülür bir fark bile oluşuyor çok küçük bile olsa.
Sedaysr 28+1im bende özellikle geceleri çok fazla oynuyor ne zaman uzansam fıkır fıkır 🙈 tekmeler özellikle geceleri daha sık oluyor. Birde sanırım hissediyor ne zaman babası saz gitar enstrüman çalsa daha çok tekmeliyor 🙈😁