Zynpbren Merhabalar 🦋 bebeklerinizin hareketleri ini kaçıncı haftada hissetmeye başladınız güzel anneler özellikle 2. Gebeliği olanlar olanlar da yazabilir mi 😌💓
Mucize1997 Zynpbren 17 -18 haftalikken cok az simdi 19 haftaligim sabahlari bi kasik pekmez hep iciyorum baya hosuna gidiyor sanirim cok enerjik oluyor hissediyorum göbegimin altinda pit pit pit vuruyor minigim. Insallah daha cok ilerki haftada😍
Balmm11 Zynpbren 2. gebeliğim ve 18. Haftaya yeni girdik. İlk defa bugün bayağı bayağı hissettim tekmelerini. 🤗
Zynpbren minnakmina yaa maşallah ne güzel erkenden hissetmişsiniz 😌 biz 17+5 olduk hala hissetmedim pek 😔
Kumruyar Benim ilk gebelik 23 haftalık halada hareketleri hissetmiyorum bi iki kere çok az hissettim o kadar
Zynpbren Kumruyar ilk gebeliğimde bende 20. Haftalarda hissetmiştim ama 2. Gebelikte daha erken diyorlar ya sabırsızlanıyorum bende 🙄😬
Arzuakkaya Kumruyar bende 23 hafta bitiminde hissettim üçüncü gebelik cinsiyet erkek kizlarimda daha erken hissetmistim
Zynpbren Kumruyar bi hareketlenmeye başlar gümbür gümbür gelir inş annesi 🙈❤️ Gerçi İnsan hissetmek istiyo bi an evvel işte bende öyleyim
Zynpbren Tubikasya bende ilk gebeliğim de 20. Haftadan sonra minik minik hissetmiştim ama bunda tık yok daha 😬