Obenimdunyam Merhaba arkadaşlar 14 mayısta 2 aylık bebeğimin kalbi durmuştu kürtajda alındı kürtajdan sonra hiç korunmadım hamile kalmak istiyorum yumurtlama günleri de takip ediyorum ama olmadı daha yardımcı olabilir misiniz
Haticee0393 Obenimdunyam peki sorunun ne olduğuna hiç baktırdınız mı siz ve ya eşinizde bi problem var mı?
Dilek0809 Obenimdunyam ben de kürtaj oldum tekrar istiyoruz olmadı henüz. Tüm isteyenler en hayırlı vakitte sağlıklı şekilde kavuşuruz inşallah🙏🏼
meryemkaratas991 Obenimdunyam bence biraz beklemelisiniz. Ben başka sebepten dolayı hamile kalamıyorum ama biraz sabırlı olmamız gerekir.
Obenimdunyam Haticee0393 5 yaşında bi kızım var 4 yıl korunduk zaten 1 yıl boyunca denedik olmadı yılım dolduğunda incir havuç kürü yaptım hamile kaldım kürtajla sonuçlandı doktora gittiğimde bi sıkıntı yok yumurtalıklar gayet güzel çalışıyor diyo
Aycicegim Obenimdunyam daha bu ay yaptım ovulasyon takıbı yapıyorum bakalım değerlendirince görücez nasipte varsa olur inşallah
Obenimdunyam meryemkaratas991 bekliyoruz zaten başka yapacak bişey var mı ki Rabbim hayırlısıyla isteyen her anneye nasip etsin