nnurguler Herkese merhaba, Kilolu olarak hamile kalıp normal doğum yapan var mı aranızda? Ya da kilolu hamile kalınca ç, normal kiloya göre neler daha farklı oluyor?
Busemom_3 nnurguler kilom var ama henüz doğum yapmadım bence normal doğuma engel değildir diye düşünüyorum
zeyzey95 nnurguler ben 101le hamile kaldım 39+2yim 105 kiloyum boyum 170 doktor çatıma baktı çok rahat doğurursun dedi kiloyla ilgili değil yani doğum hamileliğimde çok rahat geçti hamile olduğumu bile unutuyorum bazen ne sancı ağrı çektim ne bulantı ne bel ağrısı ne ödem
m_yel nnurguler tanıdığım bir abla kilolu olmasına rağmen 3 defa normal doğum yaptı, hatta ebeler in ilgiziliği yüzünden 3. çocuğunu hastane odasının tuvaletinde doğurmuş 🤷🏻♀️ bebeğin kilosu, çatının uygunluğu gibi şeyler daha öncelikli sanırım bu konuda
nnurguler zeyzey95 benim de boyum 170 cm. Ben de 94.5 ile gebe kaldım. Dikkat ediyorum baya ama umarım sizin gibi olur. çok güzel azıcık kilo almışsınız. Özellikle bir şey yaptınız mı?
Mrcccc ilk Gebeliğimde 82 ile hamile kalıp 85 ile bitirmiştim normal Doğum yaptım sıkıntı olmadı ikinci gebeliğimde yine 82 ile hamile kaldım şu an 89 um dr normal Doğum diyor ve hafif mide bulantısı ve yanmadı dışında hiçbir problem yaşamadım
Busra_0738 Mrcccc ne kadar az kilo almışsınız valla süper ben ilkinde 63 le hamile kalıp 86 ile dogum yaptı. Verdim de aslında ama tekrar aldım 2.hamileliğim 79 la kaldım 90 ı falan gecerim diye korkuyorum
zeyzey95 nnurguler yok aksine çok ekmek makarna hamur işi abur cubur fast food falan yedim ama genetik olduğunu düşünüyorum annemde 5-6 kilo almış sadece
nnurguler -Aysenur- inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alın ☺️ Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürleri olsun küçüğün. Buraya da cevap bekliyorum sonra 😀
-Aysenur- tazegebee amiiinn cok tesekkur ederiimm 40+5 oldum biran once dogurmak istiyorum artik kendi gelcegi yok o yuzden suni ile denicez😊
-Aysenur- nnurguler cati darligindan dolayi normal doguma musait bulunmadim gun icerisinde sezeryana alinicam. Insallah siz normal dogum yapabilirsiniz
-Aysenur- nnurguler sezeryan korkulcak bisey degilmis ic saat oldu cok sukur iyiyiz darisi basiniza ❤️😊