Ulucayy123 4 gündür ishal ve bugun başlayan migde bulantısı hafif halsizlik 38.haftadayım karnım agrıyor ama tuvalet agrısı biliyorum yaşayan varmı
merve0128 Ulucayy123 bekleme doktora git hemen canım benim doğumum öyle başlamıştı ishal mide bulantısı kusma sonra sancı meğer doğuruyormuşum doktora gittiğimde 4 cm açılmam vardı bi git canım sende ne olur ne olmaz
kadriye-dogukan2316 Ulucayy123 ay bende 33 haftaligim geçen hafta 3 gün ishaldim pek birşey yemedim doktoruma söyledim demez mi bana korona olabilirsin test verdim negatif çıktı çok şükür 😂
26262626 Ulucayy123 bende de ishal(aşırı kötüydü) , bulantı, ateş vardı. Test yaptırdım negatif. Hemen korkma canım
merve0128 Ulucayy123 Allah korusun canım inşallah korona değildir sen bi git bence doktora aksatma ne olur ne olmaz Allah korusun
kadriye-dogukan2316 Ulucayy123 belirtisi ishalmis en yaygın canım ondan her ihtimale karşı Allahim korusun sağ saglim al inşallah çocuğunu kucağına
Ulucayy123 merve0128 cuma günü randevüm var eger durabilirsem cuma gidicem inşlh 🤲 doktorumun ful randevüleri dolu çünki
merve0128 Ulucayy123 kendini takip et canım gidene kadar olmazsa acil gidersin ama inşallah kötü bir şey yoktur güzel haberlerini ver mutlaka