minikkalplim merhaba ben 28 haftalık hamileyim rahat ayakkabı arayısındayım lutfen ayakkabı önerin nolur avm avm gezemiyorum bi iki yere gittim pertim cikti topuk dikenimde var
Cinarmom minikkalplim topuk dikeni bendede vardı.. ortapedik terlik aldım 2 tane yaz boyu dışarıdada evdede onlarla gezdim inanirmisin topuk dikeninden eser kalmadi..evde muhakkak ortopedik terlik giy asla çıkarma.. dışarısı içinde ortopedik bi ayakkabı al umarım kurtulursun
morusevenanne minikkalplim ben en son jump aldım çok memnunum canım topuk dikenin varsa mutlaka yaktır 1 dk sürüyor kurtuluyorsun benimki ilaç kullanınca 1 yıl sonra filan sürekli yeniliyordu yaktırınca bi daha çıkmadı şükür zaten acısız bi işlem yaktırdım dediğime bakma
Cinarmom morusevenanne tekrarlıyor diyorlar yaktirinca ben alternatif tıp ne diyosa hepsini yaptım geçmedi..
Havvaozgur minikkalplim pumanın kendi orijinal sitesinden klasik puma almıştım hamile kalmadan 3 4 ay önce sinden şimdi 5 buçuk aylık hamileyim ve hala giyiyorum çalışırken en büyük kurtaricim
Havvaozgur minikkalplim topuk dikeni bi yakınımda vardi 2 3 kez yaktırdı eser kalmadi ama hamileyken yapılıyor mu bilmiyorum
Suheda0606 minikkalplim Bambiye git bi ayakkabı var pudrası siyahı ve beyazı olan derisi yumuşacık o kadar güzel ki ayağında yokmuş gibi ben tüm hamileliğimi onunla geçiriyorum bi siyah bi beyaz aldım bayağı iyi👍
minikkalplim Suheda0606 modeli ne diye geciyor rica etsem internetten bulabilirmisin bole bulmam zor olurda lutfen👶❤️
Suheda0606 minikkalplim minikkalplim sneaker ama bulamadım internetten ben resim atacaktım sana ama beceremedim bayağı uğraştım zaten çok rahat bi deri gitmiş olsan denesen anlarsın varsa bulunduğun yerde bambi