L183 6217 2 hafta önce 900 küsür demişti drum bana bence gayet normal ultrason yanılma payıda var bence takma kafana sağlıgı yerindeyse
Aynurr16 6217 o haftada benimde 1150 ydi canım takma kafana sağlıklı olsun yeter 30 dan sonra hızlı kilo alımı başlıyor yediklerine dikkat et yeter
6217 L183 çok şükür bi sıkıntı olmadığını söylemişti ama karnımda fazla büyümedi gibi ama normalmi küçükmü bi an tereddüt ettim :/
6217 Aynurr16 inş ya zaman yaklaştıkça heyqcan basıyor valla çatlaklarda başlıyor aşağıdan hafif hafif
Aynurr16 6217 heyecan bendede tavan valla bende 32 haftadayım bir anönce zaman geçse diyorum çatlaklar genetik oluyo ne yazıkki kimisi krem felan sürüyo ama bilmiyorum bol bol su iç
6217 Aynurr16 hım evet doğru ayyy az kalmış inş sağ salim alırız kucaklarımıza sağlıklı bi şekilde biooil diye yağ var baklım onuda yine sürüyorum olursa artık yapcak bişey yok 😕🤷♀️
Aynurr16 6217 amin inşallah valla bende bebek yağı kullanıyorum her duştan sonra bende daha olmadı ama bakalım hayırlısı son günde bile olan oluyomuş
6217 Aynurr16 aynen yakın zamanda arkadaşım doğum yaptı karnını görünce ben şok oldum 😟 çok kötüydü umarım olmaz bizleriinkide
Aynurr16 6217 doğumdan sonra gerçekten kötü bi görüntü ama zamanla geçiyo baya napalım her güzelliğin bir zorluğu var 😊
mucizemucize17 6217 28 haftalık hamileyim bende yarın gidicem kızımı görmeye yazarim sana bir ay oldu görmeyeli doktorlarda ay da bor randevu gicik.oluyorum ama öğrenim yarın yazarimmm