Merhaba kızlar bende biraz geçte olsa doğum hikayemi yazmak istiyorum aradan tam 8 ay geçti ve ikinci bebeğime hamileyken bu siteyi buldum ve doğum hikayemi yazmak istedim
Gelelim o güne sabah eşimi işe uğurlamak için kalktim eşim evden çıktı bende tekrar yatağa uzandım o an ıslandigimi hiş ettim lavaboya gittim ve iç çamaşırimda kan gördüm o an doğum nişanimin geldiğini anladım ilk başta telaş yapmadım tekrar yatağıma uzanıp olayı akışına bıraktım uyumak istiyordum ama bir türlü uyuyamadım hemen kalkıp banyoya girdim duş aldım duş aldıktan sonra karnıma adet ağrısı gibi bir ağrı girdi ve dakka dutmaya başladım sancim gittikçe artıyordu 10 dakikada bir sancim geliyordu hemen eşimi aradım kaynanamla hastaneye geçtik eşimde işten hastaneye geçmişti hastaneye gittik ve doktorun odasına girdim utrasyondan baktı ve bebek doğum kanalına girmiş dedi çatala aldı Altan muayene etmek için ama benim ödüm patliyordu Altan muayeneden son güne kadarda hiç çatı muayenesi yaptirmamistim doktor kendini kasmassan canın acımaz dedi ama olmadı bir türlü doktor muayene edemedi sonra hemen sezeryan kararı aldık hemşire odamı gösterdi damar yolum açıldı sontayi bile takturmadim sedye geldi ve ameliyat için uzandirdilar gurbette olduğum için ailem yanımda yoktu bu beni çok duygusallastirdi hüngür hüngür ağlıyordum bütün duygular iç ice girmişti hem korku hem hüzün hem mutluluk ve ameliyat odasına girdik ben korkudan soğukluğu hiç his etmedim anestezi uzmanı geldi ve ben hemen bana narkoz vermesini istedim çünkü canlı canlı kesilmekten çok korkuyordum damar yolumdan narkozu verdi 5 Saniye sonrasını hatırlamıyorum uyandığımda beni çıkarıyorlardi gözümü ilk açtığımda bebeğimi sordum iyi dediler odama geçtik eşimin bütün ailesi oradaydı sonra ve en güzel an bebeğimi getirdiler çok güzeldi ilk dokunuş ilk emzirme bambaşkaydı o 3 kilo 400 gram doğmuştu bebeğim boyu 49 cm di annelik çok farklı bir duyguydu o an anladım şuan oğlum 8 aylik ve 9 haftalik hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ☺☺☺hepinize hayırlı doğumlar