Gkcmercan zeyzey95 valla bilmiyoruz bir 3,400 dedi 3,600 dedi bilmiyorum yanımda eşim ve kardeşim de vardı kafamız çok karıştı.
esloka Gkcmercan bariz korkutuyor kaka yaptı ise dogurt ee dohurt diyince de yanaşmıyor bu daha senin çözümü başka şekilde de korkutur gor de bak sözleşme birşey var ise vazgeç doktordan
Gkcmercan esloka şimdi acile geldim duramadım evde şehir hastanesine geldim. Doktoru da darlamak istemedim. Belki ben kuruntu yapıyorsam kötü olmak da istemiyorum ama içime düştü bir korku sıkıntı
esloka Gkcmercan doktor demek güven demek ama bu seni tedirgin edecek şekilde davranıyor net sezeryan yapalim demiyor ama senin sezeryan istemen icinde elinden geleni yapıyor.
zeyzey95 Gkcmercan benim bebeğimde 38+3 de 3300dü doktor kilosu gayet iyi ne büyük ne küçük dedi haftada 200-250 gram alırmış yani şimdi 3500 falan olmuştur ama bana kilosuyla ilgili hiç bişey demedi. Tabi senin bebeğin kafa ölçümüyle çatı muayenesi yapınca bi uyuşmazlık gördüyse doktor bilemiyorum
Gkcmercan zeyzey95 9,75 milim dedi çatı m müsaitmiş şehir hastanesi de müsait dedi kendi doktorum da doğurursun demişti.
Gkcmercan Eserekliruhalim tam üç saat geçirdim ama hiç birşeyim yokmuş nst ten normal dedi kaka yaptığını anlamak için keseyi patlatmak gerek dedi. Git iyisin dediler tüm kötü davranmaları ile 😀
Eserekliruhalim Gkcmercan doktor kakasini yaptığını nerden cikarmis ki. Oyle bi durumda hemen dogum ister zaten
Eczmery123 Benim yeğenim tam 42. Haftaya girdiğinde normal doğumla sağlıklı bir şekilde doğdu. Burda okuduğum kadarıyla özel hastanedeki bazı doktorlar 38haftadqn itibaren gebeleri korkutup sezeryana yönlendiriyorlar. İlginç geliyor