Slnnn1 9+2 deyim daha kasıklarımda batma şeklinde ağırlar oluyor yaşayan varmı bu haftalarda kasık agrısı ne yaparsam geçer 😔
Mucizeninannesi07 Slnnn1 kask ağrınız varsa mutlaka doktorunuza söyleyin progestan baslatabilir önemli…bnmde vardı simdi progestan kullanıyorm.
117146 Slnnn1 canım kasık agrın bıçak saplanması gibi oluyorsa normal ben çok yaşadım onu soyledımde rahıme yerleştıgı için çok normal dedı saat bası sancı olmadığı sürece normal demıstı doktorum
Mucizeninannesi07 ezomom kask ağrınız varsa mutlaka doktorunuza söyleyin progestan baslatabilir önemli…bnmde vardı simdi progestan kullanıyorm.
2prensannesl 15+4 benimde kasık ağrım oldukça fazla gece sabaha kadar o taraf dön bu taraf dön yoruluyorum haftaya gidicem doktora bakalım ne diyecek
Slnnn1 117146 içim rahatladı biraz teşekkür ederim yarın soracağım doktoruma ama insan merak ediyor evet piçak saplanır gibi arada oluyor
Nuray23 Kasik agrilari ilk aylar cok karsilasilan biseydir. Benimde cok agrirdi ama bi skinti yasamadim. Kanama filan yoksa bi sorun olmaz allahin izniyle. Tabiki siz yine de agridigini soyleyin. Enfeksiyon da olabilir.
Slnnn1 117146 evet canım özelikle ayakta oluyor araba yolculuğu yaparken birde gelip geçiyor da ilk olduğu için bilmiyorum biraz panik oluyorum