Reyyan34 Kızlar 36+4 üm bebeğim 2750 gr karın çevresi fln biraz zayıf mış sizin bebişler nasıldı bu haftalarda sanırım 3 kiloyu bulmadan doğcak🤷 sağlıklı olsunda önemli olan o ama merak ettim çok mu zayıf 🤔
Beyzabyk Reyyan34 36+2deyiz dün kontrole gittim 2700 dedi doktorumuz kilosuna gyet iyi kilosu zayıf falan değil dedi doğuma kadar 3 kiloyu rahat görür dedi 17 gün sonra sezeryan olacağım 38+5te
Essaismail Reyyan34 sıkma canını canım yeterki sağlıklı olsunlar benimde öyle geçen hafta normal dedi bubhafta karın çevresi 2 hafta geride dedi diger ölçümler haftasıyla uyumlu dedi zayıf olsun yeterki sağlıklı olsunlar sağ salim dünyaya gelsinler
Selin59 Reyyan34 biz 35.haftada 2500 dük bakalım cuma günü tekrar gideceğiz ama bence zayıf değil ya kaç olması lazımmış
sekerportacalii Reyyan34 37. Haftadayız 3500 kg tosun kızım💜👼 Cumartesi randevumuz var kendiliğinden gelmez ise 4000 kgyi bulursa mecbur sezeryan ile gelecek 💜 sağ sağlim hayırlısıyla gelsinlerde kilo boy önemli değil. Emzirirken ya da mama ile topluyorlar🙏
Reyyan34 Ecenklv karın çevresi biraz zayıf dedi doğana kadr 3 ü anca bulur dedi gününü tamamlarsa dedi 3 hafta önce 2.5 kg idi son zamanlarda almamış
Reyyan34 Beyzabyk Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. benim 3 haftada 250 gr almış sanırım ondan öylr dedi
Beyzabyk Reyyan34 amin canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım canını sıkma hiç sağlığı yerinde olsun yeter ki kiloyu yine alır arkadaşım 37 haftada 2kilo ile doğum yaptı gelişimi durmuştu doğumdan 1 hafta sonra 3 kilo oldu bebeği rabbim sağlık sıhhatli hayırlı evlat versin herkese 🙏🏻😘