Mrzy Arkadaşlar dr klomen verdi sabah akşam kullanacakmışım fakat yan etkileri beni çok korkuttu bide esteofen diye bi ilaç kullanıcıya yan etkilerini gören var mı napacaz biz böyle yardımcı olur usunuz korkuyorum kullanmaya
Dilek0809 Mrzy 3 kere kullandım hiçbirinde en ufak bir yan etki yaşamadım ilaçları ilaç gibi değil de şifa niyetine kullanın içerken ne kadar iyi geleceğini düşünün çok iyi hislerle için emin olun çok iyi gelecek
Ebru_123 Klomen kullanınca deli gibi yorgun oluyordum hep uyuyordum. Gözüm açılmıyordu. Durup dururken uyuyordum.ne zaman uyuyup ne zaman uyandığım bile aklıma gelmiyordu. Onun dışında yan etkisi olmadı.
minikcivcivim Mrzy sendende canim ben içerken onu ilaç gibi değilde sifa diyordum öyle içiyordum kendini neye kodlarsan beyin onu algılar ona yönelir 🙏 inşallah sende yan etkisi olmaz 🕊
uykusuzbirben Mrzy bende klomen ve estrofem kullandım hiç bi yan etksini görmedim cnm 19haftalık hamileym şuan sende içini ferah tutarak kullan. gelecek olan bebişini düşün. estrofemi bitene kdr kullan mutlaka rahmi kalınlaştırıyo eğer bebek oluşursa daha iyi tutunmsını sağlıyo
Lilakus Mrzy ben ikisinde kullandım yumurta takibinde klomen tüp bebekte estoferm klomen yan etkisini gösterdi sadece