Umarım cok uzun olmaz ama herşeyi açık açık yazmak istiyorum belki birilerine destek olur. Sabah 8 de yatışım yapıldı damar yolu açıldı sondayı uyuşturmadan taktılar acıyacak sandım 🙃aslaaaaaaa acı yok damar yolu daha çok acıttı. Neyse ameliyathaneye indirildim müzikler gülür yüzlü ekip tabi ben korkudan ölcem(çok pişmanım korktuğuma) tontiş bi anestezi uzmanı geldi eğildim iğnemi yaptı asla acı yok sonra yavaştan ayaklarıma sıcaklık indi uzandım önüme örtü serdiler hemşireye ayaklarımı hissediyorum acıyacakmı nolucak demeye kalmadı bir ağlama sesi☺️☺️ Aman Allahım 2 dk oğlum gözyaşım sel ne oldugunu anlamadım sonra oğlumu öptüm çoçuk doktoruna gitti benim dikişlerim 1 saat sürdü asla acı yok çekiştirmeler duyuluyor dikişlerim bitti odaya götürdüler burda açık açık anlatmak istiyorum eğer sezaryen olcak arkadaşlar varsa eşle olcak şey değil bi anne bir bayan bir bilen aranıyor siz odadaya geldiğinizde çoçuk emmek istiyo ve çoçuğu kalkıp alamıyorsunuz malesef içiniz gidiyo ama olmuyor. Rahat 4 saat uyuşuk ve çıplak kalıyorsunuz hemşire bir saat aralıkla geliyor karnınıza bastırıyo yine acı yok 4saat geçtikten sonra karnınızda yanık bir acı hissediyorsunuz ağrı kesici yapılsada o yanma hissi devam ediyo. Sonra hemşire sizi silip giydiriyo ve o an☺️ Hadi kalk itiraf etmek gerekirse ona kadar hiç sıkıntı yoktu ilk kalkış yürüyüş zordu☺️ Ama imkansız değil yavrunuz için mecbursunuz birinin desteği olmadan çoçuğu emzirmek zor tabi sütünüz gelirse benim iki gündür yok oğlum kuveze alındı moralim bozuk. Ama ameliyat olcaklar varsa elime iğne batsa korkan biri olarak ben yaptım sizde yaparsınız. Yürüyüş anları anlatışdıgı kadar çok kolay değil arkadaşlar birinin yardımı olmadan zor devamlı ağrı kesici veriyorlar ama rahat değilsiniz ama imkansızda değil şimdilik aklıma gelenler bunlar iki gün ol anca toparlanıyorum sormak istediğiniz varsa cevaplarım