Tugbae ben yapacagim insallah, doktorum emekli profesor, kendine ait 2 klinigi var, bir de bir ozel hastanenin tup bebek merkezini yonetiyor. İlk basta klinik ve hastane muayene fiyatini aldim, klinik hem uygun hem bu pandemi donemine daha uygun oldugu icin orada basladik. 16. Haftada gittigimde de hastane ve dogum opsiyonlarimizi sordum, biri calistigi hastane digeri daha uygun fiyatli bir baska hastane. O sadece bu ikisinde dogum yapiyormus ki buradaki tecrubeli annelerden anladigim doktorun kendi bildigi hastaneler ve ekibi kabul etmek daha makulmus. İki hastane icin doktor kendi opsiyonumu da sagliyorum, ama asagi yukari fiyatlar sudur diye genel soyledi. Hijyen ve hizmet anlaminda da sordum, bi fark yok ciddi olarak dedi. İkisi arasinda iki kati fiyat var, muhtemelen o donemki ruh halime ve ulkenin pandemi durumuna gore karar verecegim. Ama klinige gitmeyi sectigim icin cok mutluyum, kesinlikle cok nitelikli ve guzel gidiyor boyle olunca surec, bekleme odasinda max 2 kisiyle bekliyorsunuz, hastane cok endise verici geliyor bana.