Tugce16_ Kizlar ped kullanıyorum akintim oluyor 20 . Haftadym peçete gelince beyaz akıntı ama 1 saat sonra filan bakıyorum pedteki akıntı sari , sonradan fark etmeden sari akintim mi oluyor acaba ? Lutfen cevaplyn
imren91 Tugce16_ Yani olabilir ama idrar rengin de olabilir canım. Bence ihmal etmeden sağlık ocağında idrar tahlili yaptır. Çok ilerlemeden önünü alırsın
MomisAlp Benim oldum olasi hep akintim vardi, doktoruma soyledim sari ve kokulu akinti icin ilac destegi baslatabiliyorlar Enfeksiyon riskine karsi. Belki bi idrar testi isteyebilir danismanda fayda var onlem amacli 🙏👍
MomisAlp Tugce16_ bir bilgim yok ama cogu kiside hamilelikte enfeksiyon olusuyormus suda cozunen bir ilacla halledilebiliyor bazen. Siz yine de ne olur ne olmaz doktorunuza bilgi verin akintinizi iciniz rahat etmis olur hem 🙂
Tugce16_ Bireylulmasali gun boyu oluyor peçete silince beyaz ama , camsirds pette 1 saat sonra bakınca sarılik var korkuyorum fark edilmeden acaba sarı akintim mi oluyor diye
Gul58 Benimde beyazla sarımtırak akıntım var canım doktor olabılır gayet normal dedı enfeksiyon cıkmadı o yuzden korkma canım
Gul58 Evet bazen beyaz bazen sarımtırak böle beyazla karısmıs gibi Bi renk yanı dedıgın gibi oluyo silince beyaz camasır da olunca sarımtırak oluo doktor bana baktı canım akıntımı kontrol etti olabılır gayet normal bazı insanlarda oluomuş yanı sıkıntı yapılacak Bi durum yok ama doktora söle kontrolünde oda Bi baksın ama kafana takma
Soydaner Aynısını yaşadım beyaz akıntıydı ama daha sonra baktığımda sarılaşıyordu. Doktora gittim enfeksiyon çıktı tek kullanımlık saşe kullandım, şuandada hala fitil kullanıyorum