Bhrykndmr Kızlar İstanbul Avrupa yakası uygun fiyatlı, memnun kaldığınız önerebileceğiniz bir yer var mı ?
Ayseege6156 Bhrykndmr Gaziosmanpaşa medicalpark DÇ.DR.ALİ EKİZ mükemmel bi doktor kesinlikle gitmelisiniz ama ücreti size nasıl gelir bilemem 675 tl
cipiti Bhrykndmr Bakırköy’de ultramed diye bir görüntüleme merkezi var oraya gideceğim Perşembe günü 500tl ye yapıyorlar
diyhomelif Bhrykndmr Radyolojide yaptırma sakın. Ben Ali ekize gitmiştim canım ve çok çok çok memnun kalmıştım . Yenibosna metrobüs durağında birde konum olarak da çok iyiydi
diyhomelif Bhrykndmr Ali Bey’in kendi merkezi var Yenibosna da fiyatı daha farklıdır diğer arkadaşın söylediği ücrette direkt insta dan yazın @doc.dr.ali.ekiz olarak :)
Ayseege6156 prensesannesii_ iki hafta önce yaptırdım canım üstelik muayenelerimede o hastahanede bir doktora gidiyorum sanırım size yanlış bilgi vermişler mümkün değil ikili tarama o fiyat olabilir ama ayrınttılı bu fiyat
Ayseege6156 Bhrykndmr aynen ayrıntılı biraz pahalı daha pahalılarıda var canım bunlar yine uygun geliyor bana
Ayseege6156 Songuldr yok canım bilmiyorum o hastahanede ben shahla valizade hocaya gidiyorum kendisinden de çok memnunum😊 sezeryan 5 bin normal doğum 3.500 diye biliyorum ama doktordan doktora değişiyor