Gamzeecanlii Merabalar iyi akşamlar. 22+5 hamileyim . Bugun sabahtan beri bogazimda kuru oksurük ve boğazimda gıciklanma var. Ayrica astım hastasıyım. Gebelikte naneli limon icmelimiyim acaba. Bi skıntı yaşayan var mı ?
Nesliyazmazz Gamzeecanlii ya bence bir covid testi yaptırın. Eğer pozitifseniz astım hastalarjna ona göre bir yöntem önerilir belki.
DenizGzm Gamzeecanlii gebelikte bağışıklık sistemimiz düşük olduğu için bu mevsimler çok etkiliyor canım aklına hemen covid getirme normal üşütme soğuk algınlığa olmuş olabilir
Nesliyazmazz Gamzeecanlii korkunun ecele faydası yok demişler. Birşey yok ki testte. Günde kaç bin kişi yaptırıyor yani
Gkcen-61 Gamzeecanlii tatlım daha bugün yaptırdım ödüm patliyodu sıra bana yaklaştıkça kacacaktim kocam tuttu neyse bu girdim tabi girmeden 10 kere süre falan okudum hiçbir şey hissetmedim hiç herkese dedim korkmayın hiçbir şey yok diye kii canım da tatlıdır he hiç korkma canım hissetmuyon bile
Gamzeecanlii DenizGzm ayyy insallah oyledir. Ates agri vs biseyim yok ama sadece hafif oksuruk ve burun tikanikligim var
DenizGzm Gamzeecanlii benim her sabah öyle canım bende öyle oluyorum ama genede takip et kendini ihmal etme stres yapma korkma bebişini düşün 🌸🐣
Gamzeecanlii Gkcen-61 umarim bu sikayetlerim.cok uzun sürmez testede gerek kalmaz . Cnku internettw gordugum kadariyla cok ürkütücü. Belki testi yapan saglıkcıdan da farkediyordur