-Ozlemcelik388 Yarın 20 haftalık olacağım ama wc çıkamıyorum normalmi acaba? Her ayağa kalktığımda 10 dakikada bir WC yolundayim şaka gibi ☺️☺️
nslhn__ -Ozlemcelik388 ben hamileyken gece sadece 5 6 defa kalkıyodum.son zamanlarda olmasa bile varmiş gibi hissediyodum hep
Beyzabyk -Ozlemcelik388 ilerleyen zamanlarda daha da artacak klozetten kalkmadan tekrar geliyor resmen 😂
-Ozlemcelik388 Zuhal14 ☺️☺️☺️normalde gece hiç gitmeyen ben şimdilerde 3 4 kere gidiyorum 🙈 erken degilmi haftasına göre bilemedim
Gkcen-61 Zuhal14 hahahahhahha aynen öyle alıştık yahhu ben beş dakika da bir damla halinde gidip geliyorum eşimde bıktı uyaniyor hep benim yuzume
aezgi ESMAARAS 31 haftlağım resmen beni tarif etmişsin 😂😂 sonraki haftalarda yatağa gitmeyip wc de uyucam sanırım bu gidişle😂😂
Gzlgzl Busra_0738 bende 12 ama bende öyle hep wc deyım acaba abartıp suyumu çok içiyoruz normalde rahat etmemiz lazım
-Ozlemcelik388 balyanakoglum 🤣🤣🤣 valla klozet olsa ben kalkmam herhalde. 20 hafta ya erken diye düşünmüştüm
Rabiaalptekin balyanakoglum Al benden de o kadar valla gittiğimde ise ayrılamıyorum bırakmıyor beni😂eşim 1 dakika da bir seslenip duruyor ben gelmeyince
Beyzabyk balyanakoglum napiim bitmiyor valla yıldım artık 😄eşim dalga geçiyor benden çok klozetle vakit geçiriyorsun diye 😄
eymenMomy_ -Ozlemcelik388 38 haftalığız lavabodan çıkıp aynı saniye içinde geri girdigim anlar oluyor😂🙈
Dlngnz -Ozlemcelik388 yorumlara çok güldüm 😂 bende 22 haftalık oldum eşim en son dayanamayıp yastığı yorganı oraya taşiyimi demişti😂😂
SnFk -Ozlemcelik388 bi son haftalara gel de görürsün wcye gitmeyi 😂 yatağı yorganı tuvalete taşımayı düşünüyorum artık çok sıkışırsam kasılmalarım başlıyor. Bazen çok sıkıştığımı anlamıyorum yuvarlana yuvarlana kalkıyorum yataktan 🤦🏼♀️