Mamyyyyy Bnm en geç 22 kasım gösteriyor 19 gün var ama doktor net gün vermedi dün kontrolüm vardı 11 kasım tekrar çağırdı çatı muayenesi için ne zaman gelir bilmiyorum sizin ne kadar var
hulya1406 Mamyyyyy bize de hep 21 22 kasım dedi doktorlarımızda.erken gelecek gibi bir his var içimde.Nasip bakalım heralde bekliyoruz☺️
Mather Mamyyyyy canım aynıymışız bende bugün gittim ağrılarım var ama sancı çıkmadı bebek kanala girmemiş 11 kasıma tekrar çağırdı son güne kadar bekleyecek sanki benimki
nedime3555 Mamyyyyy henüz gün vermedi normal doğum icin çok kararlı 😊 ama iri olursa sezeryan olacağını söyledi. Evet demir seviyesi önemli doğum sonrası kanama icin önlem olur bol bol ciğer yemenin faydalı olduğunu söylediler ben kan ilacı kullanıyorum o baya toparlıyor
Hadibakalim nedime3555 bende tam aksine biraz daha dursun istiyorum..demirim cok düşük onun icin serum aliyorum biraz toparlamak istiyorum
Mamyyyyy Mather bnm 35 haftalıkken kanala girdiğini söyledi dün 40 dk nst ye girdim oradakiler sancımın olduğunu söyledi doktor sonuçlara bakınca çok güzel dedi anlamadım
Aysegul52 Kızlar bende 37+2 oldum bugün bu haftalarda çatı muayenesi olan var mı ve devlette doğum yapmayı düşünen
Mamyyyyy Aysegul52 bn hem özele hem devlete gidiyordum doğumu devlette yapacağım daha yapmadı çatı muayenesi
hulya1406 Aysegul52 devlette yapıcam doğumu ama ağrı olmadan bakmıyorlar bizde.Ağrın varsa bakıyoruz yoksa doğuma geldiğinizde bakıyoruz dedi doktorlarım
nedime3555 Aysegul52 37. Haftada çatı muayenesi oldum üniversite hastanesinde doğumu yapıcam Allah izin verirse 😊
Mather Mamyyyyy ilk olduğu zaman çok erken kanala iniyor canım normal seninki benimki 3. Onun için doğum anında inermiş yüksek ihtimal