Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar 3 aylık hamileyim prilam diye bir ilaç kullanıyorum mide bulantısı için normalde kesiyordu bulantımı bugün yemek yedim yememle çıkması bir oldu böyle bi durum yaşayan var mı ilaca rağmen bulanması normal mi 🤢😭
Seyma2861 Gulenay1234 bana ilaç hiç hayretmedi ve ben bıraktım ilacı. Çıkarınca en azından rahatlıyorum öbür türlü bulantım gün boyu devam ediyor. 16+5im
Merve59630 Gulenay1234 benim doğuma kadar sürdü bulantılarım geçmiş olsun 😕 kişiden kişiye değişiyor hafifler insallah
34_21_23 Evet normal bazen çok aşırı olunca ilaç hafif kalıyor. Benimde öyle oluyor ilaç almama rağmen bazen çıkartıyorum
Gulenay1234 Seyma2861 normalde gece iki tane iç diyordu ilacım bitmişti bir tane içtim o da heralde fayda etmedi 3 aylık hamileyim aldığım kilo da yok gerçi bebek gelişsin de artık 🤷♀️
Btl2612 Seyma2861 ilaç galiba banada etki etmiyor yada yan etki ni yapıyor anlamıyorum içten içe titreme gibi sanki ayaklarım yere basmıyor sende de öyle bi etki yapmış miydi ?
Gulenay1234 halitefe gece içtim canım 2 tane iç diyordu bitince bir tane aldım heralde onun da etkisi oldu
minikalp03 Gulenay1234 canım 5 aylık oldum hala mide bulantım var çok normal aç durma aç durman bulantiyi aşırı tetikler
Gulenay1234 minikalp03 doğru canım uyuyakalmışım hastane çıkışı o da sanırım mide bulantısı yaptı açlık vardı çünkü tetikledi sanırım 🌷
Gamzecinar141119 Gulenay1234 valla ben ilk hamileliğimde doğurana kadar kustum hiç azalmadı bile o kadar kötü bi durumduki
Gulenay1234 Gamzecinar141119 kilo almış mıydın canım peki gebeliğinde çocuğa bi etkisi oldu mu istifranın
Gamzecinar141119 Gulenay1234 çocuğuma bi etkisi olmadı ama ben erken doğum yaptım başka sorunlardan dolayı 36 haftalıkken doğum yaptım 2850 doğmuştu kilo konusunda bi problem olmamıştı çok şükür ☺️
Gulenay1234 Btl2612 bu ilaç harici altı tane daha ilaç kullanıyorum ben prilam Dan değilde Demir kapsülünden şüphelendim midemi bozan o gibi geldi ağır çünkü prilam uyutur diyordu doktorum bende uyku hali oluyordu.Araba filan kullanmayın yazıyor hatta prilam uyuşuk yapıyor bende etkisi o oldu
Seyma2861 Btl2612 sersemletme gibi birşey sanıyorum ben çok uzun süreli kullanmadım ama sarsıyordu tüm gün yıkık oluyordum