mayis13 simyakaya78 5 cm le hamile kaldım maydanoz süt buharı yaptım belime yakı yapıştırdım bi sonraki ay hamile olduğumu öğrendim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aysegulozenc simyakaya78 Benim de 4 cm çikolata kisti vardı 6 ay deneme verdi doktor 4.ayda hamile kaldım. Hamile kalmadan önce folik asite başladım oda doğurganlığı arttırıyormuş yumurtlama günlerimi takip ettim. İlişki sonrasında hemen yataktan kalmadım yaklaşık 1 saate yakın yatakta kaldım. Yediklerime dikkat ettim sağlıklı beslendim.Kafama takmadım bu durumu. Meryem suresini okudum hergün hamile kalmak için.
asiltosumm35 simyakaya78 5.5 di benimde canim. Sonra bana kistin patlamis dediler. Sonra adet duzensizligim agrilarim devam etti olusup kayboluyordu ama bdn hamile kalabildim
Aycicegim mayis13 süt maydanoz buharını bende yapmayı düşünüyorum bazıları adet günlerinde yapmış bazıları yumurtlama günü siz ne gün yaptınız acaba
Damlaltinay Çikolata kistini bırak PCOS vardı bende, evlendiğim ilk gece hamile kaldım, doktorlarım tedavisiz hamile kalamazsın dediği halde.
Aycicegim Çikolata kistim var ve halen gebe kalamadım 2 buçuk yıllık evliyim 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz 😪
Asley16 7 cm le hamile kalmisim kistim olduğunu hamile kaldıktan sonra öğrendim şuan 3.5 cm e gerilemiş durumda
Annnnneeesss simyakaya78 korkma önemli değil yumurtlama takibi yap mutlaka birgebeningünlügü instadan takip etmeni isterim