Mhtpsahn_53300 urazaslan urazaslan ben 21 de gittim özele renkli 1 adet fotografını werdi fakat saolsun kızım ellerini yüzüne kapamıştı bide parmak işareti yapıyordu bana 🙈🙈 en uygun bi fotografını aldım hiç yoktan iyidir diye 😂
ssnnmmm Sekerpare16 Çanakkale’de kendi doktoruma yaptırdım normal muayene ücreti dışında ücret talep etmedi ama en başından beri takibimi o yapıyor
Melikeakkc urazaslan 20 haftada bi tık daha uzaylı gibi oluyormuş tam yüzü belli ama tipi değişik biz 23 haftada gitmiştik muane yarım saat sürdü geriye açıklayarak yaptı kendi doktorum baktı ☺️ Şimdi 29+ 4 üz
ssnnmmm Sariyearslanalp1 ben çok memnunum çok sakin herşeyi anlatıyor tek tek ve ultrasonu çok iyi her seferinde 5-6tane renkli fotoğrafını veriyor yavruşumun😊
Gizemceylan urazaslan onca uğraşmaya rağmen benim oğlum göstermedi ellerini kapattı doktor uğraşınca da biraz kızdı galiba 😅 iyice gömdü kafasını çok inatçı dedi doktor
ssnnmmm Sariyearslanalp1 bende Bayramiçteyim başlarda medikal parkta yaparım diyordum ama çevremde Biga’ya gidip çok memnun kalanlar olunca fikrimizi değiştirdik bizde