Kuzucugum32___ 37+3 dogum yaptım ne sukur hiç Bi sıkıntı yoktu 2830 dogdu sabah olçumleri oldu 2600 dusulmus dedi kan alındı enfeksiyon cıktı ve acil kuveze aldılar bana yardımcı olun ne kadar kalır ne kadar surer ve ne yapmalıyım bana ne olur cevap verin.
Yzyninannsi_20 Kuzucugum32___ moralini diri tut. Sütün geldiyse geri kaçmasın. O seni hissediyor ve duyuyor sakın üzülme. Bol bol dua et ve hep yanında olduğunu hissettir
ballilokum Kuzucugum32___ canım benim bebeğim de 6 gün kaldı. Süt için humana çay ve süt yapan bir damla var mutlaka onları kullan. Hurma ve inciri elinden düşürme bu dediklerimi yap ve sütünü sağ lütfen. Sağdıkça artıyor. Benim ilk gün 10cc geliyordu gün gün arttı. 3. Gün her sağmada 60 civarı gelmeye başladı. Sütünü sağ ve götür bebeğine. Göğsün için de imkanın varsa hemen bir gümüş kapak edin ve sağma işlemi haricinde göğsünden çıkarma. Ben bunları yaptım bir sorun yaşamadım sadece hassasiyet oldu ama 1 gün sürmedi
Yzyninannsi_20 Kuzucum kilo kaybı gibi bir şey yaşamadık ama kanda enfenksiyon çıktı 1 hafta küvetse kaldı
Burcu1991 Kuzucugum32___ benim bebeğimde şu an kuvezde canim 5.gununde 10 güne tamamlicaz antibiyotik tedavisini dediler bekliyoruz 😓 benim sütüm tam anlamıyla 3.gun geldi bol bol sıvı tuket ve sağ sürekli
Burcu1991 Kuzucugum32___ ilk başta acitiyo sonra bikac defa çekince geçiyor lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum ben iyi geliyo.elle daha çok acır.