Yzyninannsi_20 Nst ye hiç güvenme cuma günü sancım 0 çıktı Cumartesi Doğuma 3 saat kala 9-10 çıktı Doğumda iken 35-40 en son 70 e çıktı .. nst bebeğin ❥ atışlarını dinlemek için dedi doktor güvenme dedi
turansmom1 Balkuzu01 alttaki çizgiler varya onlar 60a çıkarsa hafif sancın var 100 olusa yoğun sancın var demek. Ben kendi sancılarıma hep kendim baktım en son 100deydi doğum yaptım ama gram hissetmedim sancıyı
turansmom1 Balkuzu01 rahmin kasılması ama korkacağın birşey değil kimisi ağır geçirir kimisi hissetmez. Benim dogum sancım 100e çıkmıştı ama bir gram hissetmedim
Balkuzu01 turansmom1 bende de bugünlerde kasılma var ama 4 gun once nts de çıkmadi hep an alt seviyede
Deniz-67 40 lara cıkmıs sancın azıcık varmış evet benımde 40 ve 80 leri gördum sonra durdurlr hastanede yattım
turansmom1 Balkuzu01 canım benimde hep kasilmam vardı o haftada ama sancım hic cıkmadi. 37+6da hastaneye sezeryan günü almaya gittim sancım 100e cikmış o gün doğum yaptım. Doğum sancın makattan vurur kasıktan değil dikkat et ona.
turansmom1 Balkuzu01 kendini suyunu sık sık takip et kuzum, umarım sağlıklı şekilde alırsın kucağına🙏🌸