Gul-akb-2018 Kızlar 26 haftalık hamileyim doktorum değerlerime bakmadan devit vermişti bende çok düzenli kullanmadım. Buğün bakıldı 14.5 buçuk çıkmış. Korktum düşük diye bundan sonra hep düzenli kullanıcam. Ama bebek açısından sıkıntı olur mu çok korkuyorum 😔
irva Gul-akb-2018 D vitamini normal insanlarda da çok düşük hamileliğe özgü bir şey değil.Kullan sen sıkıntı etme d vitamini senin için önemli.Yani bünyeni halsiz bırakır düşük olunca.
mlsmrtgl Gul-akb-2018 D vitamini hem bebeğiniz hem de sizin için gereklidir. D vitamininin görevi ise kalsiyum ve fosforun kan seviyelerini düzenler. D vitamini sizin ve bebeğinizin kemik gelişimi için önemli bir yere sahiptir
ExpatMom Gul-akb-2018 Ozellikle bagisikligi güçlendirmek adina önemli D vitamini. Hele ki şu virüs gunlerinde mutlaka duzenli kullanin. Yagli yemeklerle birlikte alirsaniz emilimi artar.
Gul-akb-2018 mlsmrtgl bundan sonra kesikle düzenli kullanıcam zaten ama bundan öncesi için korkuyorum
mlsmrtgl Gul-akb-2018 Bir sıkıntı olsaydı doktorunuz söylerdi. O yüzden ona takılmayın ama daha dikkatli olun. Bide ülkemizde genel sorun herkesin d vitamini düşük.
turansmom1 Gul-akb-2018 bebek için sıkıntı olmaz çünkü benim şuan 12 günlük bebeğimde devit kullanıyor, bende. Zaten sağlık ocağı yada hastane bebeğede deviti veriyor doğumdan sonra