Beety26 Mizgin2020 ben soyleyim. Prolaktin adetin 2. Gunu ve testesrorn Fsh lh adetin 13. Gunu Progestrom adetin 16. Gunu ben boyle verdim. Orda zaten yaziliyor. Bak norma ne
Mizgin2020 Beety26 doktor a geçen cuma günü gittim adetinn 3. Günüydü saglikocaginda git tahlili ver ücretsiz ver dedi dedi ya bugün yada pazartesi günü ver gelince getir dedi canım cuma günü yetişmediği için bende pazartesi yani adetin 6. Günü canım
Beety26 Mizgin2020 prolaktin yuksek ama. 27 gogsusnuzden sikinca sudde geliiormu? Prolaktim asagi salimicak buyuk ihtimalleee Hayit otu suyu saliyor. Ben 1 yil kullaniyorum ot falan her sey. Bende tumm hormo lar iyi ama gebe kalamiyorum nedense belkide esimden
Mizgin2020 Beety26 yok canım süt gelmiyor prolaktin mi yani gebeliği engelliyi canim çünkü esim test yaptı sorun çıkmadı
Beety26 Mizgin2020 prolaktin de engelliyor ever. Bende prolaktin 23 cikti Yani nor.al Sende 27 cikip. Norma bak folukulyer normal 24 e kadar. Ama olarda 1 hapla dusuyurulyor.zaten bir bir bakip cvb yaziyorum sana
Beety26 Mizgin2020 testesteron normal Siz adetin 6. Gununde olsugunuz icin. Folikulyar faza olan normalara bakin
Beety26 Mizgin2020 turkiuese ola bilir norma 29 kadar goturulmis sende 26 cimmissa prolaktinde normal ozaman
Beety26 Mizgin2020 tahlil sonuclarinda FOLUKULYER FAZ - YANI yumurtalama olan gune kadar demek Midsikkls piki -yumurtalama gunlwrinde LUTEL FAZ -YUMURTALAMA OLMUS SONRAKIII GUNLER DEMEK