Asdffghjjk İki saattir idrar torbamda baskı hissediyorum sanki oraya tekme atıyo da idrar torbam düşücek gibi hissediyorum vajınama baskı yapıyo tehlikeli bişeymi bu size de oluyo mu hiç. 22+6 günlüğüm
DidemYldrm Asdffghjjk 27+5 haftalık hamileyim bende de aynı his var koştur koştur tuvalete gidiyorum. 😅😅
Fidashka Asdffghjjk evet bendede oluyo,sanki ayagiyla itiyoda az kalsin çişimi altıma kaçırcakmışım gibi oluyo😬
Nurerdgn Asdffghjjk o donemlerde benimde aynen o şekildeydi surekli asagi tekme atar ve idrar kesesine baskı yapiyomus hissi verirdi hemen tuvaletim gelirdi agri olurdu henuz daha ayaklari asagida oldugu icin vurunca direk oraya temas ediyo ama bebek bas asagi donunce de pelvis agrilari olcak normal yani canim enidse etme...
deletedmom351 Asdffghjjk Canım bu son haftalar dahada artacak yarım saatte bir sanki 3 gündür tuvalete gitmemişsin hissi verecek sana bebeğin çünkü inanılmaz bi baskı olacak 37. Haftam yapsam bile sanki hala bitmemiş gibi hissediyorum 😂😂
Asdffghjjk DidemYldrm bende ayaga kalkıyorum sanki altıma işicem ama wc ye gidince bakıyorum altıma işicek kadar yok 😂 hamilelik çok atraksiyonlu 😂😂
Mehdisram Korkulacak bişey YOk Siz hele bi 38 -39 haftaya eline görcem en ufak kıpırdamasında sanki afedersiniz çişiniz fırlicak gibi oluyor 😂🤣🤣 ama napalım mecbur 😅 az kaldı şükür direniyoruz gelmemekte 39/1 olduk ☺
ManolyaGulatan İdrar kesene tekme atıyor banada sürekli öyle oluyor elinle azıcık karnını ov pozisyon değiştirsin 😊😊