grmz31 33. Haftamdayim ve 24. Haftamdan beri bunun uğraştik, suyum fazla diye şekerime baktılar doktor epey panikletti beni ama şekerim çıkmadı. Şekerim çıkmayınca ben internet den suyun fazla olmasına sebep şeyler nelerdir diye biraz araştırdım. Kan uyuşmazlığı da etkenmis, arada kanamam olmadığı için 30 hafta kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar bana. Sebepleri görünce benim içim rahatladı kesin Kan uyuşmazlığı yüzünden dedim, karnımda nasıl kocam benim 30.haftamda bile doğuma geldim sandı herkes. Kan uyuşmazlığı iğnesi vurdurmayak için gittiğim doktor araştırma ya git dedi, orda ki doktor şeker falan yoksa çok olsun erken doğum olur, birde bebeğin iri olur , kendini yormamaya bak dedi, araştırma daki iyiydi, ama yinede bı peritanoloji doktoru görsün dedi. Oda iyi dedi bebeğin durumunu . Sizin dogumunuz gelmiş erken doğum sıkıntısı kalkmış panik yapmayın derim, yavrularımıza yazık.
Bugün tekrar doktora gideceğim çok merak ediyorum ne diyecek bu doktor. Kan uyuşmazlığı iğnesinden sonra ilk defa gideceğim , irilik devam ediyor mu , suyum nasıl. çok ciddi ağrılarımda vardı benim, o iğneden sonra o ağrılarm da kalmadı çok şükür. Suyun çokluğundan dedi doktorlar hep.