Evet kızlar benimde doğum hikayem var artık 😅 28.de cuma günü sabahı sabah 7 de hastaneye yatisim yapıldı herşey normale dönüktü ama hiçbir sancı falan yaşamadım burda çok post açmıştım 🤣 neyse o günün sabahı yatisim yapılıp odama geçtik alttan defalarca açıklığa bakıldı 0cm açıklık 1.5 günde 3 cm e kadar açıldı suni sancı verdiler hicbirsey hissetmedim ! Doktorlar hemşireler çok şaşırdi çünkü bu suni sancinin yarısıyla doğuma gidiyorlar nasıl birşey hissetmessin falan diyolar 🤣 kasılmalar 100 e vuruyo ben yine birşey hissetmiyorum tabi. Artık umudum kalmamıştı normal doğuma bı gün daha bekleyip sezaryana donucektim. Cumartesi sabahı sezaryana alicaz dedi doktorum tmm dedim çünkü bebeğimin hareketleri artık azalmıştı hissediyordum korkuyordum ve ağlıyordum birşey olucak diye. Cumartesi sabahı SPİNAL sezaryan oldum 9 u 5 geçe güzel kızımı elime aldım odama geldim 2 saat sonra yemek yedim sulu şeyler veriyorlar zaten 4 saat sonra da ayağa kaldırdılar en çok birde bundan korkuyordum ama çok şükür çok rahat yürüdüm hemşireler yine şaşırdı 🤣 İyiki sezaryan olmuşum normal doğuma zorlamamisim bu arada bebeğim 3 4 kere kordonu boynuna dolamış 1 gün daha bekleseydik kötü seyle karsilasabilirdik dedi doktorum. Eveet kızlar öyle bir kızım varki agladiginda ortalığı yikiyo sayesinde tüm hastane ve görevliler tanıdı bizi❤️ hemşireler çok güzel ilgilendiler 🌸 Hikayemi kapatmadan bı öneri veriyim yanınıza 2 paket depend alın kesinlikle çok iyi birşey 🙏 Benden bukadar çünkü kızım uyandı 😍❤️