Derinnnn Kızlar merhaba ben biraz tombis hamile kaldım boyum 1.68 76 ile hamile kaldim ilk 20 hafta hiç kg almadım 25 . Haftadayım 5 kilo almışım 5 haftada çok mu almışım sizce hamilelik kiloları sonra kolay gidiyor mu acaba kaçla kiloyla doğuma giricem çok merak ediyorum🤣
ecemsuu Derinnnn Canım bende 70 le hamile kaldım 1.68 boyundayım 80 kilo oldum ben napıyım 26 haftalığız iyice şişitim
Hira Derinnnn canm ben 65 ile hamile kalmışım şuan 77 kiloyum 29.haftamdayım çok hızlı kilo alıyorum 😞
Espbulut Derinnnn bende sizin gibiydim birden 5 kilo aldım ama herhangi bir sorunum yok şuana kadar doktorda normal dedi fakat ben dikkat ediyorum bundan sonra fazla almamak lazım maksimum 5 kilo daha belki 🤔
Busedoruk Ah canim kilodan yana o kadar yakiniyorum ki 33 haftalik hamileyim 70 ile basladim 87 yim 🤔 cok mu cok yaninda az mi kaldi bilemedim 😑
Zuhal2205 Derinnnn her hafta bi kilo almış gibi olmuşsun canım bencede doktora danış. Bende 4,5 aylığım iki kilo aldım. Bende 6 aydan sonra birden alıcakmışım gibi hissediyorum 😱