Sarisin_annee ben begendigim urunlerin yorumlarina bakmaya calistim hep fiyatindan ve agirligindan bahsetmisler, sonra yabanci forumlari okuyup bugaboo cameleon almaya karar verdim. Zaten Hollanda firmasi ve onlar anne-cocuk urunleri konusunda argeye inanilmaz yatirimlar yapiyorlar. Arabamiz var cok sukur, yuruyus vs icin kullanacagim daha cok.
Onemli olan bana hafif olmasi degil bebege ergonomik olmasi.
Portbebe asiri konforlu ve ortopedik, soguk hava icin korunakli,ilk 6-7 ay onu kullanacagiz insallah
Normal oturma aparati gene guvenlikli, yumusak bir arkaligi var, hem bana hem disariya donuk bakabiliyor. Bu guzel bir detay benim icin
Sepet gibi baya buyuk bi alt kismi var, agzi kapanabiliyor, kullanisli.
Tekerlekleri suspansiyonlu ve bir cok testten gecmis, cocuga zemin problemlerini minimumda yansitiyor.
Yani totale bakinca benim onceligim bebegin konforu benim degil, surus acisindan da cok buyuk sorun agri vs yapmaz, hatta hic oyle bisey yasayan okumadim.
Sirf gorsellik icin o kadar parami niye harcayayim ama bi sene sonra seyahat tipi almam gerekir diye de bi sene cocugu suruklemek istemiyorum.
Tek sikintisi katlayip acma o da bi 5dk suruversin, sorun yok.
Baggy tipi bebek arabalari bence 1 yasa kadar bi bebek icin ergonomi acisindan sikintili ama pratiklik onemliyse, asansor yoksa, toplu tasima kullanilacaksa makul olabilir.