Saribebek Merhaba kızlar adetime 1 hafta var 3 gündür aşırı derecede yorgunluk halsizlik uyuma isteği bide çok üşüme varr acaba hamilelik belirtisi mi? Sizin hamilelik belirtileriniz nelerdi?
Zuhal14 Saribebek olabilir bende öyleydim çok halsizdim ve hep uyuyasın vardı bide gözüm falan kararırdı
Cnsugur Saribebek canım olabilirde olmayabilirde. Bu mevsimlerde normal herkes böyle ama allah gönlüne göre versin inşallh🥰
Anne18 Saribebek bende öyleydim hep uyukluyordum yazındı gebeliğimi öğrendiğimde resmen denizde uyuyordum 🤪🤪
Nazzz1310 Saribebek benimde ayın 14 de adetim ama aynı bende üşüyorum ve göğüslerim çok ağrıyor rabbim Insalh hepimize nasip eder öylece heycanla bekliyorum ki
mommyjean Saribebek benim de 6 gün var adetime ben de hiç birşey yok şu anlık sadece şeffaf akıntı geliyor her gün. Birde istemsizce bir neşe var üstümde bunu eşim de fark etti anlamadım gitti 😄
Zuhal14 Saribebek ben artık doğurmak üzereyim de o zamanlar hatırladığım kadarıyla böyle tansiyon düşer de gözün kararır ya o şekilde oluyordu hep bi halsizlik vardı 8 de uyuyordum ertesi güne kadar benim belirtilerim bunlardı tabi en doğrusu test yaptırmak
Mgersn Bende de halsizlik falan vardı ama yinede genel kan testi falan da yaptırın bence kansızlık demir eksikliği falan da olablir ama umarım gebelik vardır herşey istediğiniz gibi olsun inşallah.
Purpura26 Saribebek Olabilir ama olmaya da bilir gidip bir değerlerine baktır bence. Mesela benim demirim çok düşük o yüzden de çok halsizim ve devamlı uykum var gibi