Mom81 Priliam dr sağlık ocağındaki doktor elinden geldiğince içmesin demiş ama bugün içmedim perişanım. Çocuğa falan zararımı oluyor acaba
Hfidan Mom81 zararlı olsa doktor vermezdi ben 12+5 deyim 6. Haftamdan beri kullanıyorum kullanmayınca yattığım yerden kalkamıyorum ara ara kullanma bak geçmiş mi bulantın diye sadece
haziranin25i Mom81 kullanılamayacak bir ilaç olsa emin ol kadın doğum sana o ilacı vermezdi. Ben 15.haftama kadar içtim. Kızımın herhangi bir sağlık problemi çok şükür ki yok 💪🏼🤗
Meseask Ben 33 haftalık gebeyım 34 olucam bu ılacı kullandım iki gün perişan oldum zofer ilacı kullanmak bana dha iyi geliyor bir tanıdıgım priliam dogum vaktınekadar kullanmıştı bence brşey olmaz
Dyg35 İlk 4 ay sürekli olarak kullandım son birkaç gündür yine bulantılar başladı kullanıyorum 37+1 olduk bi sıkıntı yaşamadım keşke mecbur olmasak ama aşırı bulantım oldu çaresiz içtim
pembeblog İlk 4 ay hep kustum 2 kilo vermistim sabah aç karnına iyi gelmisti bana bu ilaç. 4ay sonra kusmadim hiç 38 haftadaym