Kbraogr Arya esila ya da almila arasındayım bunlardan birine karar verip ikinci isimde koymak istiyorum ve çok vaktim yok 🙁🙁
enisenalbant Nebahat1 HAyır hocaya sorulmadı çünkü herhangi bir kötü anlam belirtilen bir isim değil ☺️
Folikasit18 Fatmanur17 biz de Oğlumda da kız olursa Umay olacak demiştik. İkincinin kız olacağını öğrenince ismi hazırdı 😍 ya anlamı o kadar güzel ki yanına onun anlamına yakışır bir isimle ya da tek kullanacak gibiyiz.
Rengin_27 Mercimeginannesi-ozge ismi çok güzel kızınızın boş verin herkes Araplarda kullanılan ismi de koymak zorunda değil zaten, sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸🌸
Mercimeginannesi-ozge Rengin_27 hayır okdr arastırdım ismide ilk defa bir bayan kötü anlamı var diye attı kac kisi koyuyor bu ismi cocuguna kötü anlamı olsa yazardı elbet biyerde bişe atıyolae ortaya walla ay neyse
Mom092 nil_-32 Buğlem Eylül koyucaz ama kimligine sadece Eylül yazdiricam Buğlem isminin anlami eşimin cok hosuna gitti kulagina o sekilde okutucaz ☺️
Susaminannesiii Mom092 buglem isminin anlamı uydurma. Hicbir resmi kaynakta sözlükte anlamı cıkmıyor bilginiz olsun. İsim sözlüklerinden bakmayın. Sözlüklerden arastırın. Eylül tek basına cok güzel zaten 👍