Gamze3909 Selam hanımlar maalesef bu hamileliğim de 2. Kez Korona oldum hemde iki ay arayla 😣 benim durumumda olan var mı
irva Gamze3909 İkinci kez yakalanma riski en az 6 ay sonra diyordu doktorlar.Siz nasıl yeniden yakalandınız yine.Çok geçmiş olsun.. 😔
Mine8191 Gamze3909 ilkini nasıl atlattınız bende 34 haftalığım öksürük nefes darlığı var astım var bende
Gamze3909 irva ya öyle söylüyorlar ama öyle birşey yok virüs sürekli mutasyona uğradığı için farklı bir formu geliyor hastalık olarak ama gerçekten ikincisi çok ağır
Gamze3909 mukaddesmasal yok gebeler ilaç kullanamıyor sadece şiddetli baş ağrısında parol içiyorum bide kan pıhtısı olmasın diye limon lu su bol limonlu nane filan içiyorum canım
Gamze3909 mukaddesmasal ilk olduğumda 12 haftalıktım o zaman bitki çayı içmedim düşük yapar diye şimdi 21 haftalık olduğu için içiyorum tabi aşırı edil günde 1 -2 bardak
Pinar_ayaz_47 Nasıl atlattiniz bugün 14 gün baş ağrısı çekiyorum test yapmıyorlar bide oğlum var korkuyorum acaba atlattimmi diye normale nasıl dondunuz