Selam kızlar, tam 15 gündür düşük tehlikesi tanısıyla hastanede yatıyorum … Bu süre boyunca tam 5 kere bardaktan boşalır gibi su gibi sel gibi kanamam oldu,aralarda lekelenme şeklinde az az geldi..
Bugünse çok şükür dün geceden beri bi lekele veya kırmızılık yok, böyle devam ederse taburcu olacağım..
Tam tamına 12 adet pruloton iğne oldum,günde 3 öğün serum,3 kez progestan tedavisi yapıldı bu süreçte,çok şükür bebeğim hep iyi hep gelişimi güzel gitti🤲🥰
Özel bir hastanede kalıyorum ve doktorumdan tut temizlik görevlisine kadar çok memnunum Allah razı olsun hepsinden,paranın karşılığını fazlasıyla veriyorlar..
Ama bundan önce devlete başvurmuştum resmen düşük yapayım diye beklediler 2 gün boyunca. Sadece progestan verdiler ki onuda zaten rutin kullanıyorum dememe rağmen tedavisi bu şekilde dediler..dayanamadım imza verip çıktım,iyikide çıkıp bu hastaneye gelmişim . .
Demem o ki hiçbir şey bebeğinizden önemli değil arkadaşlar,tek bir yerde tek bir doktorla sınırlı kalmayın hoşunuza gitmeyen birşeyde tepkinizi gösterin,Allah yokluğunu da göstermesin ama devletteki çoğu doktor resmen kasap can emanet etmek cesaret istiyor…
Uzun oldu hakkınızı helal edin,bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım🤲🌹
Benim ve bebeğim içinde sizlerden dua beklerim 6.5 yıl sonunda aşılama ile kavuştum minnoşuma beni bırakıp gitmesin 🤲🤲🥰🌹