19231923 30+4 günlük hamileyim normal de çok hareket eden bebeğim bugün az yada varla yok arası gibi hareketleri hareket etmesini sağlıcak ne yapabilirim acaba ?? Parmaklarımla vuruyorum ama pek etki etmedi bugün şekerli su iyi gelir mi yada çikolata ☹️
Snszasla 19231923 çikolata sade maden suy soguk su tatlı birseyler ye soluna yat yada şort üzeri yatıp elinle karnını oksa canım
Eemmyy 19231923 Canım benim bebeğimde de bazı günler hareket yavaşlığı oluyor, ışık tutuyorum karnıma telefonun el fenerinden, o zaman hareket ediyor. Rahatsız oluyor galiba ışıktan. Onu da deneyebilirsin
19231923 Snszasla hıçkırdı gibi oldu hafif dün kontrole gitmiştim bi sorun yok demişti ama insan buradaki hikayeleri okuyunca da acaba bişey mi oldu diyor ☹️
Kelebek97 19231923 Canım inşallah bir şey yoktur endişelenme. Burada okadar çok hikaye var ki iyisiyle kotusuyle. Seni gerdigini tedirgin ettiğini düşünüyorsan bence okumamalısın. Çünkü sonuçta her insan bir değil ki her insanın hamileliği aynı olsun. Bende dün kontrole gittim artık hareketleri dinleyeceksin dedi 32+2 şuanda. 1-2 saatte bir hareket etmesi yeterli 5-6 saat hareket etmiyorsa haberim olsun dedi. Birseye uzulduysen de hareket etmiyor bebek. Umarım iyidir bebisin.
19231923 Snszasla çok hafif hissedilmicek kadar bi kere falan oldu oda hıçkırık gibi yani normal de göbeğimin dışından bişe belli oluyordu ya çikolata yedim ışık tuttum sesli müzik açtım çünkü bazen korkup hıçkırıyor şekerli su içtim pek bişi yok hala ☹️
Mom046 19231923 Dün görünmüşsünz doktora korkmayın bence rastlantı mı bilmiyorum bende burda hikayeleri okuduktan sonra üç gündür adam gibi hareket etmiyor gibiydi stres yaptım bugün biraz daha iyi cok sükür 😑 çikolatalı şeyler tüketin tatlı maden suyu bol su için süt falan sola yatın az biraz da dürtün tepki verir insallah
Snszasla 19231923 keşke bi doktora gitseydin içiniz rahat ederdi en azından şu an nasıl durum halen az mı haraketi
19231923 Snszasla yanıma yanıma vurdu canım acıdı hatta biraz kıpırdadı şükür midemde çok geriliyor canım yanıyor
Snszasla 19231923 bazen fazla dayanıyorlar ondan da olabilir eğer için rahat etmezse mutlaka git bi doktora