Duygu6166 Hanımlar merhaba Bugün doktora gittim keseyi görmek için son adet tarihime göre 5 hafta 1 günlük ama ultrason da 4 haftalık göründü bu ilerde düzelir mi yoksa bu şekilde mi devam eder
YavuzCagan Duygu6166 düzelir canım benımde ilk gittiğimde 3 haftalıkdı 1 hafta sonra tekrar gittim 4 haftalık olması lazımken 4+5 cıktı ultrasonda son adetımle uyumlu degıldı ilk 1 ay her gittiğimde 1 hafta ileride cıkıyordu sonrasında son adetımle uyumlu oldu oyuzden happy momda sureklı son adetımı degıstırıp duruyordum
strongmom Duygu6166 ultroson doğru sonuç vermiyor ben devlete gidiyorum tam hafta çıkıyor özelde gidiyorum 2 gün geride çıkıyor boşver geç döllenme de olabilir ayrıca 2 hafta 3 hafta geriden gelemediği sürece sıkıntı yok tadını çıkar 🌼🙋🏼♀️
_41sumeyye_ her doktorun ultrason cihazina gore farklilik yasanabiliyor canim bunlari dert etme kendine daha cok yolun basindasin keyfini cikarmaya mutlulugunu yasamaya bak 😍
Soydaner DüZelir merak etmeyin kalp atışını duyduysanız sorun olacağını sanmıyorum. Çokca dua , Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsn inşallah