minnakurabiyem kızlar dün kan verdi kardesim sonucunu bu sabah aldı beta hcg 23.8 cıktı ama dün gece de adet oldı hamile olabilir mi.
mercimeginanne minnakurabiyem adet kanama şeklinde mi oldu yoksa lekelenme mi?? Bide kan bu sabah mı verdi dün mü verdi
Elbet-birgun-kavusacagiz minnakurabiyem adet olduysa kimyasal gebelik yasamis bu gun yine binkan versin duşmuşmu deger
minnakurabiyem mercimeginanne dün sabah verdi ama bugün sabah aldı sonucunu ama adet olmadan 3 g9n önce de kahverengi lekelenmesş oldu her adet döneminde lekelenme 3 gün olmasa da yaşardı
minnakurabiyem Elbet-birgun-kavusacagiz doktor birkaç gün sınra tekrar bakalım üstüne görme olabilir demiş
mercimeginanne minnakurabiyem iki ihtimal var biri üstüne görme diğeri kimyasal gebelik. Kimyasal gebelikte döllenen yumurta değer artarken değerin düşmesi sonucu adetle geri atılıyor sağlıksız oldugu için. Yarın sabah yada bir sonraki gün tekrar kan vermesini öneririm
Elbet-birgun-kavusacagiz minnakurabiyem bi kac gun degilde yarin sabah versin kan canm Kimyasalda olabilir
mercimeginanne minnakurabiyem yeterli tabi ama bnde kimyasal yaşadım değerime bakılınca hamileydim 4+2 lik ama değer düşmeye başladı ve adet oldum kimyasal gebelik dedi doktorum. Yani kimyasalsa düşmüştür yada düşmeye başlamıştır o değer.