gmzcvk Nazliakm her yerde yaptirilir idrar kulturu de, idrar kabi ve bir islak mendil veriyorlar once temizligini sagliuorsunuz o mendille sonra da idrainizi yapiyorsunuz kaba, idrar numunesinden bir farki yok.. gecmis olsun cok
yasemin__hemsire Nazliakm enfeksiyona bağlı akıntınız oluyor mu acaba bugün bende de çıktı da kültür verdim
gmzcvk Nazliakm misir puskulu ve kiraz sapi normalde ikisi bir arada demlenip icildiginde cok iyi geliyor ama hamilelikte doktorunuz izin verir mi bilemiyorum, bir danisin isterseniz?
Esrahuma Nazliakm bende aynı dertten muzdaribim hamilrlipimde antibiyotik kullandım geçti şimdi tekrar eder oldu maydonozu kaynatıp içiyorum iyi geldi bi araştırın hamilelikte kullanımın zararı yoksa tavsiye ederim maydonoz mısır püskülü kiraz sapı bu üçlüyü de iyi diyorlar ama ben sadece maydonozu yaptım
juliet2021 Nazliakm doktoruna gidince Cranberry (gıda takviyesi bir kaç markanın var) bir sor istersen idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor. Hamile iken önerir mi bilemiyorum.
balyanakoglum Geçmiyor ne yaparsam yapayım geçmiyor. Şase kullandım fitil kullandım biraz rahatlattı ağrıları azalttı sonra yine devam. Su sarı kokulu akıntıyı görmekten usandım artık 😪
Merveeeeeeeeeeeeeee Nazliakm git tabi ihmal edilmemesi gerekiyor benim çok sancım oluyordu mecburen acile gidiyordum maalesef antibiyotik sürekli veremiyorlar idare edicez
Bhlsls Nazliakm canim.bende de aynı durum var Benim degerlerim.daha yüksek 43 felan antibiyotik bitmek uzere ama geçmedi ikidir tahlil yapılıyor aynı 15 gün sonra kontrolüm.war. Bakalım artik
Hazel-K Nazliakm merhaba benim de enfeksiyon sorunum var 35.haftadayım kaç kere antibiyotik kullandım fitil kullandım ama başından beri vardı ve geçmiyor tam geçti diyorum yine başlıyor. Erken doğum diye diye bu haftalara kadar geldim ama bu sefer de doğumda bebeğe geçebilir ve yoğun bakıma alınabilir dediler çok canım sıkıldı bi çare arıyorum
Hazel-K Nazliakm her gittiğimde veriyorum ama sonuç değişmiyor. Dün gittim yine verdim hep aynı 🤷🏻♀️
Serapemre Nazliakm hamıleyken bunye kendıde uretebılıyormus enfeksıyonu bndede var ama ben serklaj oldum atılan dıkısler yapıyormus bı ılac vermıstı onu kullandım suanlık ıyı bklm
y_tunc Nazliakm canım enfeksıyom rahim buyudukce dahada cogalacak önemli olam enfeksıyonun bebege gecmemesi bol su iç ilaclarını asla aksatma 13 haftadamda enfeksıyon basladı 33 haftama kadar asla ve asla gecmedi 33 haftamdada dogum yapmak zorunda kaldım zaten ve bebegımede enfeksıyon gecmişti işim başında su gelıyor içtiğin suyun iki katını içmeye calıs ve eşinle asla yakınlasma
Nazliakm y_tunc günde en az 3 lt su içiyorum artık daha fazla ne kadar içebilirm bilmiyorum. Eşimle zaten yakınlasmıyorum.