Semanurkeles61 Serklaj olup erken doğum yapan var mı kaç haftalık doğum yaptınız ve bebeğiniz yaşadı mı çok korkuyorum 14. Haftamda yani 1 hafta önce serklaj yapıldı yatıyorum çok korkuyorum erken doğum olur mu diye 😔
Nurmucize Semanurkeles61 dikişler açılmadığı sürece erken doğum olmaz ayakta dus almanız serklaj acısından iyidir
minikbebeklerim Semanurkeles61 bende 16 da serklaj oldum çok riskliydi ama çok şükür 35 haftaya geldik doktorum bile çok şaşırıyor inşallah 2 hafta daha durursa 37+3e sezaryen için gün aldık. Sen dikkat et elinden geleni yap Allah’a güven dua et inşallah için rahat olsun zamanında sağlıkla kavuşursun bebeğine
Semanurkeles61 Nurmucize tek bir dikiş attığını söyledi doktor torba gibi büzdüm dedi inşallah açılma olmaz 🤲🏻
Semanurkeles61 minikbebeklerim amin inşallah bende o haftalara ulaşırım zamanında gelir inşallah bebişim bende sürekli yatar pozisyondayım daha 1 hafta oldu serklaj atılalı ama doktor oturmayacaksın dedi
Meryempalabyk 37+2 yiz serkualjluyım 9. Haftamdan beri hala dogmadı haftaya 38+4 de gün aldık insallah ozamana kdr bekler :)))
Nasippp Meryempalabyk dikiş atılırken kaç mm idi biliyor musunuz? Bu süre zarfında enfeksiyon falan geçirdiniz mi? Sürekli yattınız mı yoksa normal hayatınıza devam mı ettiniz? çok sordum kusura bakmayın 🙈
Meryempalabyk Nasippp 17 mm di canım evet bir süre yattım zor işler yapmadım 2 ay gibi bir süre sonra normal hayatıma döndüm tabi yine agır birşey yapmadım yemek yaptım kahvaltı hazırladım enfeksiton hep gecirdim ama sirkeli suyla yıkadım genelde kendimi :) antibiyotik felan kullandım 3 kere
Nasippp Meryempalabyk bende 14+2 de oldum 35 mm ile şimdi 17+5 iz bende de enfeksiyon çıktı ama kanda çıktı sizinde mi kanda idi enfeksiyon bende şuanda kullanıyorum antibiyotik yarın test vericem tekrar inş geçmiştir ya 🥺
Meryempalabyk Nasippp 35 mm lemi serkulaj oldugunuz 🙄 acılmanız felanmı vardı 35 mm kötü bir rakam degil
Nasippp Meryempalabyk antibiyotik ile geçiyor dimi canım bebeğime zarar vermesinden korkuyorum 😔 ara ara sarımsı akıntım oluyor enfeksiyondan mı nedir bilmem
Nasippp Meryempalabyk ya benim daha önce 3 kayıbım varda ilk bebeğim 12-13 haftalıktı son 2 sinde kalp atışı olmadı hiç ama rahme çok işlem uygulandığı için doktorum da riske atmak istemedi sanırım ☹️
Meryempalabyk Nasippp hayır o icindeki ipten bana doktorum önemli olan yeşil ve kokan bir akıntın olmasın sarı olucak dedi
Nasippp Meryempalabyk bilmiyorum ya herşeyden korkar olduk yok su gelmesi yok başka bişey rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🌸
Meryempalabyk Nasippp amin insllh canım :) geciyor gecmez dedigin şeyler bol bua et ümitsiz olma piskoloji cok önemli :)