SimayK Merhaba, beta hcg 28 ekim 103 cikti 31 ekim 375 2 kasım da 704 cıktı. Dış gebelik olabilir de olmayabilir de dedi doktorum 750 beklerken 704 çıktığı için 🤦♀️ var mı bu tarz birşey yaşayan
Betulmtn SimayK sanmıyorum. En az yüzde 60 artması lazım. Bence gayet iyi değerlerinz. Allah tamamına erdirsin
haziranin25i SimayK merhaba kuzum minimum yüzde 60 artmış olması gerekiyor. Bence normal bir artış içerisindesin. Yarın yine kan ver inşallah temiz ve artmış olur 🤲🏼🌼
Seydaaslantas SimayK bende 19 ekimde 64.4 26 ekim 550 28 ekim 750 30 ekimde 915 çıktı canım dün de kese için gittim çok şükür gözüktü geç döllenme vardır sende de
Hayalleredogru Bence iyi artmış ya dış gebelikte bu kadar yüksek artmıyor diye biliyorum ben. Yaptırdığın saatlerin bile önemi var ama bu değer bence çok ideal
SimayK Evet yarin tekrar kan testi yapacaklar insallah 2 katina çıkar doktor endiselendirdi beni aklımda bile yoktu dış gebelikten söz edince şaşırdım korktum cok yeni zaten daha 3 4 haftalik anca ilk bide korkuyorum bilemiyorum ne olacak
SimayK Seydaaslantas dış gebelikten söz etti mi doktorun hic peki canım bana dış gebelik değildir ama oladabilir dedi aklıma soktu yani
Seydaaslantas SimayK ebeye sormuştum banada dedi ah bu kese görünene kadar neler çektim ne olduğunu da söylemedi benim doktor yani neyden şüphelendiğini falan iki gün arayla kan verip verip durdum birde benim ikinci gebeliğim ilkinde böyle birşey olmamıştı etrafımdakiler korkuttu bende çok korktum diş gebelik diye ama çok şükür keseyi görünce diş gebelik falan yok dedi .