Dmlsnmzz Kızlar merhaba 36.haftamdayım humana cayı ıcmeye sımdıden baslasam herhangı bır faydası olurmu ? Ayrıca humana cayımı rezene cayımı kullanana annelerden yorum beklıyorumm
Alinmavi Dmlsnmzz humananin icinde rezene de var zaten. Ama bence dogumdan once bitki cayi kullanmayin. Az bir sey kalmis zaten gerek yok. Dogurunca icersiniz ben tukettim guzel gercekten. Ama en etkikisi bence bol dere otlu yesil salata ve bol su.
matruskaa Dmlsnmzz canım bende arkadaşlarımdan duydum ama onların tavsiyesi bitkisel damla var eczanelerde satılıyor galactago diye ondan aldım bide lactamil aldım süte katılıp içiliyor vitaminler var içinde emziren anneler için bu ikisini aldım 38e giricem doğumdan sonra kullanıcam ama bunları çay için şekerli felan dediler bilmiyorum tamamen arkadaşlarımın yorumu bilgin olsun
Doppelherz Dmlsnmzz hamileyken bitki çaylarını dikkatli tuketmek gerekiyor, dogumdan sonra tuketin lütfen sevgiler
bhr35 Bana bu çayı bir arkadaşım doğumdan 15 gün kadar önce içmeye başlamamı tavsiye etti , kendisi sezeryan doğum yaptı hem sütü hemen geldi hem de bol geldi. O doğumdan önce içmeye başlamıştı, onun faydası olduğunu düşünüyor.
Dmlsnmzz Esmaal bhr35 gunde kac bardak içiyosunuz kızlar bende baslamalıyım o zaman 🤭 bebege herhangı bı zararı yoktur degılmı
bhr35 Doğumdan önce içme konusundan ben de şüpheliyim , arkadaşım kendi tercihi içmiş tabi ama ben henüz başlamadım içmeye, ben de 36.haftadayım bu arada.
Cansu424 Bende aldım Humana still tea cok arastirdim Bende hamileyken icen varmi diye bulamadim bi ablam icmis sende dogumdan once bir iki gun once basla dedi bana ama bitki cayı sonucta bebege zarar olur diye cesaret edemedim yarin sezeryana girecegim galactago diye anne sutu arttirici bir damla aldım bide ikisi cok sut yapiyor diyorlar ama icsemmi bu gun hala kararsizim hastaneye goturecegim ikisinide
Dmlsnmzz ya bende sezaryan olursam sütümun gelmemesınden cok cekınıyorum acıkcası haftaya salı bellı olacak durumum hala catı muayenesı olmadık alıp dogum cantama bırakıyım o zaman
Berenaysed Ben plansız acil sezeryanla doğum yaptım bana sütün gelmeyebilir dendi sezeryan olduğu için ama ilk günden sütüm geldi hamileyken her sabah tahin pekmez yedim bol yeşillil yedim sizde öyle yapın doğal beslenin hamileyken ben o çayı doğumdan sonra günde 1 kere tüketiyorum etkisi var bence
Madcat Humana cayin %95.8’i sofra sekeri ve maltodekstrin. Instagram muhendisinoglu sayfasinda urun icerikleri var. bence ne kendinizi ne de bebegi zehirleyin. Aktardan bitki karisimi akin ya da poset cay seklinde olan emzirme urunlerinden.