Xxz Busenurrr ilk bebekler hep babaya benziyor diye gördüm ama bende ilk bebeğim.kiz bana benzesin istiyoruz eşimle 😀🤭
haziranin25i Busenurrr ben eşime benzesin diye çok dua ettim umarım babasına benzer kızım 😂😂 Eğer bana benzerse eşim bizden çekecek gibi 🤭🤭
Busenurrr Bgmky şaka sorusu değil bak hurafeler var ve gülerek sordum burya girip yazmak zorunda değilsin şaka sorusumu bu ?? Derken herkes buraya istediği gibi post açabilir konuşma tarzınıza dikkat edin.
Elbet-birgun-kavusacagiz Busenurrr vallaha oyle kuzenim bi dogurduki uuu sanki babanne dogurmus gibi ikizi geldi dunyaya😅😅😅somurtganlihi tribi herseyi aman allahim 😅😅😅😅😅
Mom092 Busenurrr genelde babaya benziyorlar benm cevremden gördüğüm kadarıyla anneye benzeyen yok😏😂 benim kizimda esime benzer insallaaah gece gündüz bakiyorum 🥰😂
Begm Busenurrr ilk başta aynı sen diyorlardı büyüdükçe babasına döndü teni ben ama fizik yüz el ayak baba kafa şekli bile büyüdükçe babasına döndü
aylinsss Busenurrr kız babaya oğlan anneye benzer derler İlk bebegegim umarım kızım bana benzer yüz hatları falan huyu da babasına benzesin ben biraz cadıyım 🥰