Uykucusirine Ayselcnt ay yok canim inanki oyle dedi normalde devletede randevum vardi hemen iptal ettim. Insani korkutuyolar 😔😔
aysgldlrl67 Beni her hafta cagirsa giderim heralde kalp atışı duymak için ☺ bende Almanya da iki ay da bir gidiyorlarmış diye duydum.ne kadar dogru bilemem tabi.
Ayselcnt Nesoo bende bunu anlamıyorum.. Devlettekiler ilgisiz diyeözele gidiyoruz özeldekide farklı olmuyor.. 😕
Nesoo Ayselcnt malesef canım. Şimdi nereye gidicem onu dahi bilmiyorum. Üstelik bu hafta ikili tarama testi yaptırmam lazım. Ama doktorum öyle bir test olduğunu söylemedi. Ben buralardan okuyup öğreniyorum
TubaUzar Uykucusirine ultrasonun bebeğe herhangi bir zararı yok canım hissetmiyor mis bile sadece kalp atışını dinlerken onu hep kısa tutmalarının sebebi belkide ama doktor zırvalamış bence🙂
matruskaa Uykucusirine 32ye kadar ayda bir hem devlete hem özele gittim canım 32.den 36ya 2 haftada bir oldu özel muayenem 37.deyim şu an haftada bir hatta sonuclarımda olursa üç dört güne gidiyorum
Serifepolat 33 ten sonra 1 kere dün 3 haftadan sonra gittim suyum sınırda olduğu için artık her hafta gidicem 😕😳
Ayselcnt hımm. o zaman doktorunu değiştir canım.. bu testi yapman gerektiğini söylemesi lazımdı.. üçlü testi yaptırabilirsin ikilinin zamanı geçtiyse..