Uykucusirine Merhaba ultrasona ne sıklıkla giriyorsunuz ? Hem ozele hem devlete gidip muane olan var mi ?
Bgmbgm Uykucusirine kalp atışı sonrası ayda 1 gittim sonra çok sik gidemedim zaten detaylı sekeryukleeme bitince bişey olmuo die bide hareketleri hissedince insan daha rahat oluo çok gitmek istemio bile şimdi 39 oldum her hafta gel dio dün doktor 38 de gitmiştim
Cansummm Uykucusirine bende özele gidiyorum ve 15 günde 1 gidiyorum bir muayene 1 kontrol gibi. 20 haftalığım sanırım bu şekilde devam edecek 😊
SyhnHtp Uykucusirine ben 4 hafta da bir gidiyorum doktorum çağırmıyor sorun yoksa sık gelmeye gerek görmüyor. Ama 32 den sonra 15 güne düşürebilir.
Uykucusirine sudamlasi Bgmbgm Cansummm tco SyhnHtp Ceren_dincer deletedmom351 Anne3434_ Kibarbaby bende hem devlete hem özele gidiyorum genelde aralarinda 1 hafta koymaya calisiyorum. Dun gece kanamam olunca acile gittik ultrasona girdim gecen hafta cuma zaten rutin kontrolüm vardi. Bide dun gece gidince bugunde tekrar kontrole gittim. Doktorda cok fazls ultrasona girmek cocukta otizm nedeni dedi korktum acikcasi. Dusuk tehlikem varmis 12+6 gunluguz. Ultrasonda 13+5 cikiyor. Icim kotu oldu acikcasi
Betus93 Cansummm bizde de oyle. Devlete gittigimde ozele gittigimde de hep iki hafta sonra gel dediler
Nesoo Cansummm canım muayenelerin kaç dakika sürüyor genelde. Doktor sen sormadan mı bilgi veriyor sana. Yoksa sen mi öğrenmek için sorular soruyorsun
Sedacengiz Özele gidiyorum 10 gün sonrası ücretsiz kontrolü oluyor onun için de faydalanıyorum. Tekrar 15 gün sonra devlet hastanesine gidiyorum. Gelişimi için felan .
Nesoo Sedacengiz hem özele hem devlete gitmenin zararı var mı acaba. Bugün sağlık ocağında ebe iki doktorun olsun dedi. Ama annem ve kayınvalidem sık gitme ultrason zararlı diyor. Ne yapacağımı bilemedim. Üstelik özeldeki doktorumdan da memnun değilim
Anne3434_ Ben iğne kullanmaya başladım doktor haftalık çağırıyor bugün 7 hafta bitiyor bizim ve haftalık gitmeye devam ediyoruz
sudamlasi Uykucusirine düşük tehlikesi 12 haftaya kadar degil mi normal de geçmiş olsun Allah size bağışlasın
Ayselcnt Uykucusirine ilk kez duydum.. Doktoru yanlış anlamış olabilir misiniz? youtube da dinlediğim bütün hekimler ultrason un zararsız olduğunu söylüyor.. yani bu doktorlarıda anlamıyorum.. insanı rahatlatacağına dahada korkutuyorlar.. 😠
TubaUzar Uykucusirine ultrasonun bebeğe herhangi bir zararı yok canım hissetmiyor mis bile sadece kalp atışını dinlerken onu hep kısa tutmalarının sebebi belkide ama doktor zırvalamış bence🙂
Ayselcnt ayda bir gidiyordum son kontrolüme 3. haftada gittim.. 32. haftada olduğumuz için.. 3 hafta sonra tekrar çağırdı.. sonrasında daha sık görüşeceğiz dedi..
elif0690 Uykucusirine Canım bnm de kontrollerim ayda bir ama bn merak ediyrum 15günde bir gidyrum..Özlüyorum resmen küçük beyi😍
Cansummm Betus93 aynen bana da öyle kendileri diyor bende alıştım 2 haftaya o yüzden az geçince duramıyorum😊
Haribo Ayselcnt ben de ultrasonun zararlı olduğunu duymuştum. Hatta italya'da problem olmadıkça ultrasona izin verilmezmiş.
Uykucusirine Ayselcnt ay yok canim inanki oyle dedi normalde devletede randevum vardi hemen iptal ettim. Insani korkutuyolar 😔😔