ESMAARAS Doktora ne sıklıkla gıdıyosunuz durumlar nasıl nekadar hazırlık tamamladınız ne eksık kaldı :)
Snszasla ESMAARAS en son 29+0 da gittik 1453 kg 40 cm di şu an 29+5 iz artık 32.haftada gideceğim ve nst başlayacak dedi doktor 😳şaka maka doğum yaklaşıyor inşallah sağlıkla kucağınıza alırız 🥺🤭🤲🏻 Daha hazırlıklara başlamadım 🤦♀️şaka gibi ama bu ay alacağım inşallah bi çok şeyi 🙈 siz nasılsınız sizin nasıl gidiyor 🤗
Htccyln ESMAARAS bizde en son 28 de gittik 1400 kilosu boyu 39 cm idi..kıyafet bakımından nerdeyse hazır herseyi sadece eksik olarak bebek bakım ürünleri odası ve bebek arabası kaldı. Birde kendim için gecelik vs. Haftaya gidicem kontrole 31 olucaz nst den bahsetmedi bana sadece rapor yazarız doğum parası alabilmen için dedi… Birde şey sorucam siz hazırladınız mı hastaneye götüreceklerinizi falan ben hiç bir sey hazırlamadım daha neyi bekliyorum bende bilmiyorum 🤭
Zeyyno_ ESMAARAS Hazırlıklara 17.haftamda başladım 32.haftamda bitti 34haftalığız 🥰 3haftada bir kontrole gidiyorum genel olarak.. İnsan ağırlaştıkça bişey yapası gelmio gerçekten eksikleriniz varsa bi an önce tamamlayın bence 🤗🙏
ExpatMom ESMAARAS En son 27. Haftada gittim. Bir sonraki randevuyu 3 bucuk hafta sonrasına ayarlamistim. 30 bucuk hafta gibi gitmiş olucam yani. Hazirlik olarak da bebek bakim urunleri ve ufak tefek bir iki eksik disinda herseyi tamamladim. Yurtdisinda yasiyorum, olasi ikinci bir karantinayi goze alamadim, erken erken hallettim işlerimi. Gercekten de bu persembe ikinci karantina ilan edildi bir aylığına. Simdi kafam rahat çok şükür iyi ki yapmisim diyorum.
ESMAARAS Snszasla Snszasla canım bendenyenı baslıyorum sayılır kıyafetlerını aldım lohusa gecelıklerımı aldım dun kontrolum vardı bebiş iydı cok sükür daha oda yapılcak ıste boya badana mobılya beyenılcek daha onlar gelıp kurulcak kıyafetler yıkancak utulencek daha hastame cantası hıc bısey ortada yok bakalım yavas yavas bıyerden tutmak lazım :)
Snszasla ESMAARAS gerçekten çok işimiz var 🤭kolay gelsin bizlere 🙈 son zamanlara kaldık bide daha kıyafetler gelecek mobilya gelecek de biz çanta hazırlayacağız eksik de çok artık son haftalara doğru ancak tamamlamış oluruz kesin 😂
Htccyln ESMAARAS bizmi cok gec kaldık herkes cok mu erken baslıyor anlamadm🙄 bende aynı sekilde odası gelmeden kıyafetleri yıkayıp ütülemek istemiyorum… Birde ben serkilajlıyım 5 gebeliğim bu ilk 3 ü kimyasal dediler 4. De erken dogum oldu 20 haftada suyum geldi o sekilde kaybettm bebeğimi ilk defa bu kadar büyüdük korkuyorum da o yuzden de yavastan alıyorum biraz Ama içimde bi umut var insallah sağ salim alırım kucagıma tek duam bu..
ESMAARAS Htccyln ben hazırlamadım daha canım benım ya parca parca aldım da oyle bıtmıyo heo bı eksık cıkıyo eksıkker bıter canım sıkma canını evlaıdmız ıyı olsun saglıklı olsun bu onemlı ama banada nstden bashsetmedı 32 haftalık gıdıcem doktora bakalım neler olcak calısmazlık raporuda alıcam doktora calıstıgımıza daır belge falan goturuyomuyuz
ESMAARAS Htccyln bıtanem benım en azjndan sımdı bıle dogsa yasama sansı var cok kucuk ınsallah bu sefer yavruna kavuscaksın guzel dusun onunla konus guzel gecsın herkes az kaldı Allahın ıznıyle :)
symslmz En son 27+0da gittim haftaya 31. Haftayım randevum var 27de kilosu 1050 gr boyu 35 cmdi. 16. Haftadan itibaren başladım kıyafetlerini vs almaya çünkü bir anda olunca cok masraflı olacaktı çoğunun taksiti bitti bile. Odamız arabamız kıyafetler ana kucağı geceliğim vs hersey hazır sadece kozmetik ürünleri süt sağma makinesi bez ıslak mendil falan kaldı kasım indiriminde de inşallah onları tamamlayacağım sağlıkla gelsinler 💙🧿
Eeezgi 29+0 bugün kontrolüm var 😊 odası alındı bu hafta kurulup yerleşecek, kıyafet, arabası, puset, anadizi vs hazır Kendime henüz hiçbi şey almadım gecelik vs bu hafta alacağım artık onu da 😊
BarlasMom94 Eeezgi merhaba ezgi :) odasını nerden aldınız. Bende aldım da 25 gün süre verdiler bana ya
ESMAARAS Zeyyno_ ne guzel benım doktor ayda bır cagırıyo ama ben dayanamıyorum uc haftada bır gıdıyorum napım busefer ılk defa bır aya kadar dayandım ozaman bende bu eksıklerı tamamlım senın 32 de ıslwr bıttıyse benım 35 36 bulabılır :)
insan_insan 28+3 te gitmiştim 32+3 te tekrar gideceğim acil şeyler bitti sayılır acil olmayan ihtiyaçlar kaldı ama yıkama filan yapmadım henüz
ESMAARAS insan_insan bende oyle valla bu son aylarda boyle ugraslarla gecsede ınsallah sag saglım evladımıza kavussak besık veya oda aldınmı
Nurrrrrrg 29 haftalık olduk kıyafetleri hazır sadece dah yatağı arabası bebek bakım ürünleri duruyo haftaya kontrolüm var bakalım ne durumda bebek çok ağrılarım oluyo
ESMAARAS Nurrrrrrg bel agrıları bu haftalarda normal dedı dun doktorum ama canım cok agrı varsa magnezyum eksıklıgınden olabılır
insan_insan ESMAARAS oda şöyle boş odam vardı orda ikea hemnes divan vardı büyüyünce ona yan korumalık alırız orda yatar dedik bi tane gardrop aldım uygun fiyatlı bir tane berjerim salona sığmıyordu onu da koyduk baya oda oldu 😁 yatak odasına da yoyko anne yanı park yatak alacağım şuan satışta yok bu ayın ortasında gelecek galiba onu bekliyorum
Zeyyno_ ESMAARAS Yanii ben sakin kafayla yapmayı tercih ettim çünkü yetişmeyebilir bebek erkende gelebilir geçte gelebilir en iyisi şimdiden başla bitir derim toplu alacaksan bişey diyemem ben zamanla tamamladım 🤗